bodeca de pe lipscani

cand mergi pe lipscani dinspre sfantu gheorghe spre victoriei, pe partea stanga este o carciuma la care, de fiecare data cand am trecut pe acolo seara, zbierau manele in draci. ca e o carciuma la care se dau manele n-am nimic impotriva, da’ mi se pare super aiurea ca la 100 de metri de banca nationala si alte institutii ale statului, in centrul istoric al bucurestiului sa fie o carciuma care arata groaznic. niste mese murdare, scaune de plastic multicolore si un aspect general de bar de la periferia bucurestilor. nu cred ca exista vreo lege a esteticului (insa exista un plan de urbanism!!) da cred ca o bodeca cu un aspect ca al asteia nu ar trebui in nici un caz sa fie acolo unde este.

Facebook Comments

2 comentarii la „bodeca de pe lipscani”

  1. Cam ai dreptate (esti idealist ca si mine 🙂 ) insa… am o veste pentru tine: in caz ca nu te-ai prins inca, SUNTEM IN ROMANIA unde TOTUL este posibil! Poate nu suntem o societate destul de matura (sau DELOC matura) si inca nu prea ne pasa de estetic, poate ca de abia acum am descoperit gustul libertatii postrevolutionare (mai precis mirosul banilor) si intr-o zi cand ne vom satura de „gustat”/”mirosit” ne vom gandi si la urbanism si la estetic… sau poate este o problema de conceptie: daca merge, las-o asa (cam ca la rusi 🙂 )!

    Prin alte tari (de ex. in Franta am auzit) nu poti construi sau deschide magazin/bar dupa capu’ tau! Exista legi, sanctiuni daca nu le respecti etc. La noi insa… se pare ca exista o singura lege: „Daca merge si mai ales daca nu comenteaza nimeni (sau daca se poate mitui sau reduce la tacere cel care comenteaza), las-o asa ca merge! Important e sa iasa banu’!”

    P.S. Manele = incultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.