A renascut

Phoenix Logo

Am fost la concertul de lansare al noului album „Phoenix”. Sala Palatului plina ochi, Baniciu a si zis ca nu a mai vazut-o asa plina din anii 70… o fi vrut sa spuna „ceva” (s-or pregati de o noua evadare). Atmosfera super tare, au cantat rock adevarat spre uimirea unora din sala, trecuti de 40 de ani, care credeau ca daca unii membrii Phoenix se apropie de 60 de ani canta numai folk. Tandarica mai poate inca sa rupa tobele, Mani face sa ii sara corzile din vioara, Kappl si Baniciu se tin bine (de chitara si de microfon). Covaci a fost ragusit rau de tot, abia putea sa vorbeasca si mi s-a parut ca a fost menajat la voce. Nu a cantat decat o melodie.
Printre evenimentele interesante vazute in public ar fi faptu ca unu de prin randu 4-5 dormea de-a binele :). Ochii inchisi, barba in piept. Atmosfera nu era in nici un caz una linistita, de somn.
Desi mi-am luat bilet cu loc destul de bun, era totusi un concert rock asa ca am ramas in fata primului rand, cu ceilalti. Un domn care era cu sotia a inceput sa ne traga (dur) de mana sa trecem in spate ca dumnealui a dat 400 de mii pe bilet si vrea sa vada spectacolul (si eu!). N-aveam nimic impotriva sa il vada :). Pana la urma m-am asezat pentru cateva minute pe un loc liber din randul 2, de unde vedeam perfect (pe Covaci il vedeam in fum). Zic pentru cateva minute ca nu se putea urmari un concert phoenix stand pe scaun.
O tanti pe care o durea capu zicea nemultumita „da astia nu cantau asa!”… hmm, poate stia doar melodia „vremuri”. da, da… ce vremuri.
Mani a fost fantastic. Tandarica a facut spectacol. Cristi Gram, Kappl si Baniciu (care nu si-a facut tema cu memoratu versurilor) si-au facut meseria de nota 10 . Ionut au fost okei.
Per ansamblu concertu a fost tare iar eu sunt in extaz.
P.S. Mi-am cumparat si cd-ul ORIGINAL.
Versurile de la melodiile de pe albumul Baba Novak.
Poze facute de fani: pe forumul fanclubului si pe community webshots (Andrei Gheorghe)
Alte impresii despre concert.

Facebook Comments

2 comentarii la „A renascut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.