Y tu mama tambien

Am vazut filmul „Y tu mamá también” in regia si scenariul lui Alfonso Cuarón (acelasi care a regizat si „Harry Potter si Prizonierul din Azkaban”, „Mica printesa” si „Marile Sperante”). Daca initial am crezut ca este inca un film cu adolescenti, mi-am schimbat repede parerea. Este o abordare destul de diferita fata de ce am vazut pana acum. Este un film fara perdea, fara restrictii false de limbaj si comportament. Filmul nu se vrea un model ci doar o redare a unei realitati. O relatare dura a unei etape din adolescenta a doi baieti din Mexic. Filmul mi s-a parut destul de serios, nu un film greu, dar care te face sa te gandesti la adolescenta, la libertate, la dorinta de a fi singur (sau cu o iubita) pe plaja, care te face sa visezi.
Are si un final destul de interesant. Vizionare placuta.
Imagini din film aici.

Facebook Comments

3 comentarii la „Y tu mama tambien”

  1. personal cred ca este doar un film despre sex cu minori – oricum ma bazez pe descrierea scenele descrise de flyer…
    doi adolescenti minori fac sex pana behaie cu o batranica de 30 ani dornica de prospaturi
    am putea spune ca e chiar vulgar, daca nu ar fi o tema atat de comuna „cinematografului de arta” european – mai bine nu va mai obositi sa-l vedeti
    PS. inre doua pauze de batranica isi admira cocoseii… asta cred ca face toti bani

  2. nooooooooooo freakin’ way. e mega master piece. vorbeste foarte mult si de mexic si de adolescenta. eu zic ca e 10/10

  3. Wow. Nu e un film despre sex cu minori. Este un mai degraba un film despre viaţă, despre trăiri, sentimente… Despre clase sociale – Tenoch – locuieÅŸte intr-o casă uriasă – pe când Julion locuieÅŸte cu mama si cu sora sa intr-un apartament – Tenoch este fiul unui politician influent, Julio nu are tată…Si aÅŸa mai departe.

    Avand in vedere ca Ana suferea de o boală incurabilă – aceasta alege să-ÅŸi petreacă în deplină libertate ultimele clipe din viaţă(ajutată ÅŸi de „măgăriile” soÅ£ului)….

    Mai pe scurt un film despre cu ÅŸi despre viaţă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.