Party Firefox

Vineri, pe la 19.00, stateam la servici si configuram un Fedora 6 proaspat instalat, cand primesc pe messenger un link de pe chip.ro unde zicea ca in Piata Universitatii va fi de la ora 20.00 Party Firefox cu ocazia lansarii Firefox 2.0 si ca daca vor fi peste 20 de participanti Fundatia Mozilla va trimite tricouri gratis. Cool, imi zic, ma duc si eu. Ma inscriu pe site si pornesc spre Universitate.

Aici vad stransi vreo 20-30 de tineri, unii cu foi pe care scria „Firefox” si era desenata sigla atarnate de gat sau rucsac, care vorbeau intre ei. Ups, zic, astia se cunosc si socializeaza intre ei… cum sa ma duc si eu acolo si sa zic „Salut, sunt Razvan si folosesc Firefox”. Trec pe langa ei mai departe. Dupa 1 minut ma razgandesc si il sun pe Cristi (cel care imi datuse linku de pe Chip si care zicea ca vine si el), ne gasim si ma duc sa vorbesc cu el. Dupa vreo 10 minute ne bagam in seama cu „cei de la firefox”. Cristi zice pana la urma ca pleca si eu ii spun ca vreau sa ma trec pe lista pentru tricouri asa ca raman. Mozilla a anuntat ca va trimite doar 8 tricouri asa ca se va trage la sorti. S-a tras la sorti si nu am fost printre castigatori.

Dupa ce s-au aflat viitori posesori ai tricourilor organizatorul, Andrei, a propus sa mergem sa bem o bere pe Motoare. M-am dus si am baut si eu o bere pentru noua vulpitza de foc si am inghetat nitel pe terasa dupa care ne-am indreptat spre un loc mai calduros: Hanu cu tei, unde am mai baut o bere.

Facebook Comments

Un comentariu la „Party Firefox”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.