Luni in Expirat

Dupa muuult timp am fost iarasi lunea in Expirat, la seara folk. In fiecare luni, aici se aduna lumea buna a „cantecelor de munte”: Supa (gazda), Vampiru’, Martianu’, Costica, Banderas, Adie, Titush, Steaua si altii… Se canta in general cantece de munte (si cand zic „se canta” ma refer si la public), se bea bere si se intalnesc oameni care nu s-au mai vazut demult (pe mine m-au salutat doua persoane si mi-a trebuit o juma de ora sa imi amintesc de unde le stiu).

Lunea asta, ca de altfel in fiecare prima lune a lunii, au avut concert cei de la Karma (Tica Lumanare si Mihai Costea  Adrian Sebe). Acestia au prezentat si o tanara domnisoara care a cantat destul de bine 3 melodii. Nu am stat prea mult (de la Karma am ascultat doar Vantul si Singuratate), din motive personale, dar mi-a facut placere revederea unor oameni – cei de la Ursul Trubadur erau prezenti si ei in prima linie.

Facebook Comments

4 comentarii la „Luni in Expirat”

  1. mihai costea nu mai face parte de mult din trupa Karma. Pe langa Tica Lumanare, celalat membru se numeste Adrian Sebe.

  2. Din cate am citit am inteles ca ai mai multe informatii despre cei de la Karma…as fi vrut daca poti sa ma ajuti sa dau de ei!am un bar in care as vrea sa-i chem sa cante!!!Crezi ca e posibil sa pot lua legatura cu ei???mersi mult anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.