O carte buna

In dimineata asta, spre surpinderea mea, am gasit locuri libere in tramvaiul 32. Ocup unul, scot Lolita si ma gandesc sa citesc cateva pagini. Dupa vreo 2 minute aud pe cineva la cateva scaune mai in spate vorbind destul de tare la telefon. Mai erau vreo 2 statii, asa ca bag cartea in rucsac si ma pierd in ganduri. Aud dintr-odata de la doamna care vorbea la telefon „Ai citit cartea?” (ma fac atent). „Nimic? Pai sa o citesti ca e o carte buna” (intind gatu si incerc sa ma intorc nitel, poate aud vreun titlu interesant). „Te invata cum sa te aperi de Satana.”

Okei. Deci e o carte de karate…

Facebook Comments

5 comentarii la „O carte buna”

  1. ori esti ambiguu ori sunt baut… n-am inteles nimic… nu stiu unde bati…

  2. O carte care te invata sa te aperi de Satana este la fel de buna pentru mine ca o carte de karate.

    Religious mode: Nicio carte nu cred ca poate sa te invete sa te aperi de Satana, poate doar sa spuna „adevaruri” extrase din Biblie si alte scrieri bisericesti, ca doar nu stie nimeni ce si cum gandeste Necuratu’ si in general scrierile religioase nu le-as citi pentru ca nu stiu cine le-a scris si sub ce inspiratie (divina sau luciferica). Pe taramanul cartilor religioase as intra foarte precaut…

  3. In cazul de fata am putea zice ca invataturile moral-religioase se pot citi si dintr-o carte, fara sa faci un curs practic.

  4. De 15 ani ma ocup cu recomandarea si vanzarea unor carti bune. O carte buna este acea carte care in clipa aceasta te ajuta sa fii mai constient, este cartea de care tu ai nevoie acum, care te creste.

  5. Da, da… Karate Kit! :)) Imi pare rau ca nu ai reusit sa mai citesti din a ta carte foarte buna, data viitoare iti sugerez sa alegi un parc. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.