Bicicleta

Mi-am luat din Carrefour o bicicleta DHS de frecangeala prin Bucuresti. Partea buna, aseara am mers pe ea pana acasa si nu am uitat sa merg pe bicicleta. Partea proasta: gropile, caramizile din mijlocul strazii, soferii retarzi, cainii si tiganii. Astfel, mi-am luat injuratura ca m-am bagat ca tampitu sa traversez cand aveam verde si in acelasi timp venea si o masina care era evident ca nu vroia sa imi dea voie sa traversez atunci. M-am descurcat insa destul de bine cu cainii, incetinind, privindu-i in ochi si spunandu-le „cutzu cutzu” – acestia dand dovada de inteligenta si intelegand ca nu vreau sa dau peste ei, nu acelasi lucru pot sa spun (in privinta inteligentei) despre tiganii din Rahova. Probabil ca o sa o patesc odata… Asa ca daca nu o sa mai apar candva pe Yahoo!, blog, etc… inseamna ori ca m-a calcat masina (cu siguranta cand aveam eu verde) ori am avut de a face cu vreun idiot si cum o regula nescrisa zice: „Idiotii merg intotdeauna in turma”, e evident cine a pierdut.

DHS

Facebook Comments

4 comentarii la „Bicicleta”

  1. E bine ca ti ai luat bicicleta, ca n ai uitat sa te dai si stii sa te feresti de cele trei lucruri rele>vezi in text

  2. Bicicleta DHS luata din Metro Voluntari. Nu merge pusa in portbagajul masinii, asa ca ma intorc cu ea pe strada… Nu apuc bine sa ies din Voluntari si se rupe o pedala… Ma chinui si ajung pe la Obor unde se rupe si a doua… Scriu un mail la protectia consumatorului. Peste o saptamana vine la mine cineva de la DHS cu un set de pedale… metalice, nu de plastic…

  3. Am auzit si eu povesti d-astea despre FirstBike si DHS. Sper ca a mea sa fie mai norocoasa. Asa cum am zis e de frecangeala, nu intentionez sa fac outroad cu ea.
    La pretu pe care l-a avut nu ma astept la prea multe. Inca o chestie ciudata: la raft scria ca ar cost vreo 450 lei pe bonu meu apare pe la vreo 360 lei.

  4. Bicicleta arata fain. Mie imi place 🙂 .
    Dar o colega si-a luat din Bari una aproape la fel cu 50 euro ;)).
    Eh…
    S-o folosesti sanatos! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.