In Perfect

InPerfect este un barulet deschis de vreo luna pe Blvd. Regina Maria (2 statii de Unirea cu tramvaiu 32) in care miercurea, vinerea, sambata sunt cantari la chitara. Adica cine stie sa cante se aseaza la masa, ia chitara si canta. Fara microfon, fara boxe, fara fitze. Gazda serii este Banderas (care mai canta si lunea, la seara folk, in Expirat). Miercurea trecuta a fost Eugen Avram cu care am stat la cantece, bere si povesti pana la 2 noaptea.

Facebook Comments

11 comentarii la „In Perfect”

  1. foarte fain baruletul. e a 3a saptamana in care ma duc si tare-mi place. pacat ca se duce zvonul cam greu si nu prea stie lumea de el. daca saptamana trecuta s-au strans ceva mai multi insi, aseara abia dupa ora 22 au mai venit cativa, vreo 7 persoane..

  2. Dupa concertul de miercuri, 6 februarie 2008, sustinut de Eugen Avram & Banderas, in Club InPerfect(Bd.Regina Maria 31), Eugen Avram va avea un recital, acasa la bunul lui prienen, Walter Ghicolescu- Casa de cultura a studentilor din Iasi – vineri 8 februarie 2008. Sambata 9 februarie 2008, in mod exceptional, clubul InPerfect(Bd.Regina Maria 31), il va gazdui si pe Walter Ghicolescu, profitand de trecerea prin Bucuresti, a lui Walter. Asadar, sambata, in club InPerfect(Bd.Regina Maria 31), vom avea parte de un recital extraordinar Walter Ghicolescu, tot pe la ora 21:00, la care, sunt invitati fanii lui Walter din Bucuresti. Estimandu-se ca nici Eugen si nici Banderas, nu se vor abtine sa urce pe scena, o buna parte din publicul prezent la concertul de miercuri 6 februarie 2008, a promis deja ca va veni si sambata 9 februarie 2008. Fiind vorba despre un eveniment exceptional, intrarea va fi libera, conceptul de consumatie obligatorie minima, ramanand valabil numai in serile din prima zi de miercuri a fiecarei luni – Folk Live. Deci, prima miercuri din martie, este 5 martie 2008.

  3. hai sa sintetizez

    9 februarie – concert Walter Ghicolescu ( + Eugen Avram, Banderas), club InPerfect, intrarea libera
    5 martie – concert din ciclul Folk Live, consumatie obligatorie (am auzit ca a fost de 20 de roni pe 6 februarie).

  4. Sambata 1 MARTIE 2008, la club Inperfect(bd regina maria 31),ora 21:00, seara folk, organizata de Eugen Avram…intrarea libera!

  5. Miercuri, 5 martie, ora 21:00, la club inperfect, seara folk-live, eugen avram& friends…consumatie minima obligatorie 20ron…

  6. Si din MARTIE nimic?
    Nici concerte, nici Banderas, nici Eugen Avram, nici Walter?
    Ce se intimpla cu clubul?

  7. Imi poate spune si mie cineva, va rog, cam kt este d mare clubul? Cam ce capacitate are? Si vreun nr. d tel pt rezervari? Multumesc frumos!

  8. Cosmin, din martie se pare ca acolo, eugen avram nu va mai tine nici un concert, insa nu se stie niciodata…iti vorbesc in calitate de cumnat si sunetist, al lui eugen avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.