Kosovo, independenta, Romania

A cam expirat subiectu, dar acu mi-a venit ideea. Ziceau pe la TV cum ca independenta Kosovo ar fi un prilej pentru maghiarii din Romania sa ceara independenta Tinutului Secuiesc, a celor 2-3 judete maghiare din Romania si Vadim se agita aseara la Realitatea ca suntem in pragul celui de-al treilea razboi mondial :D. Pai am eu un plan „diabolic” mai bun pentru tara maghiarilor din Romania. Sa fie independenta. N-am nimic impotriva. Sa isi faca stat, parlament, guvern si administratie proprie… de asemenea si impozite, sistem sanitar, sistem de invatamant, infrastructura proprie. Sa ofere locuri de munca si salarii pentru cetatenii noului stat. Sa il vad eu pe dl. Bella cum face asta. Va fi stat independent, neintegrat in UE. Adio finantari de la Bucuresti, adio afaceri intr-o tara cu vreo 20 de milioane de oameni. Si daca chiar vor independenta sa vedem de unde trage curent si gaze, pe unde trec trenurile lor de marfa, masinile si avioanele lor pentru a exporta sau importa ceva din afara. Prin Romania, unde li se vor aplica niste taxe speciale. In vreo 2-3 ani cred ca cei care au cerut independenta or sa ceara azil politic in Romania ca sa nu fie linsati de proprii cetateni.
In plus vreo cativa lideri ai maghiarilor au afaceri babane, de cateva zeci sau sute de milioane de euro prin Romania si cu structuri guvernamentale din Romania. Nu cred ca ar fi dispusi sa renunte la ele pentru neamul si fratii lor. Asa ca abureala asta de doi bani, pentru a mai strange cateva voturi nu prea tine. Interesul maghiarilor este in Romania actuala.

Si pentru cei cu sangele deja clocotit si cu creierul inghetat:

//Adaugare ulterioara
Si se pare ca am avut dreptate.

Facebook Comments

3 comentarii la „Kosovo, independenta, Romania”

  1. ba, voi sunteti tampiti?? o sa va treziti ca in romania se vorbeste ungureste si tiganeste mai mult decat romana. traiasca romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.