Candidatul cetatenilor

Azi am ales sa nu fac poante de 1 aprilie si sa scriu ceva serios. Am primit un link despre un proiect interesant, Candidatul Cetatenilor. Initiativa apartine Institutului pentru Politici Publice si imi pare destul de serioasa. Sper sa si prinda ideea si sa fie promovata o persoana cu adevarat valoroasa.

Asadar daca vrei sprijin sa devii consilier local in sectorul 4 (deocamdata, numai acolo se experimenteaza), ca independent, viziteaza site-ul pentru a afla mai multe.

afis_mic.jpg

Facebook Comments

4 comentarii la „Candidatul cetatenilor”

  1. Mi-am depus candidatura pe site-ul http://www.ipp.ro si mi-am facut in pripa un site “electoral”, http://www.alunitza.ro. Stiu ca sunt idealista, dar nu cred ca acest lucru este un defect. Si sper sa ii fac si pe altii sa creada ca se poate face primavara cu o singura floare. Singura dificultate in aceasta campanie pare a fi strangerea a aproape 3.000 de semnaturi de la sustinatori din sectorul 4 intr-un timp extrem de scurt. Am facut o incercare singura si merge foarte greu: oamenii ori nu vor sa se implice, ori nu vor sa-si dea toate datele personale, asa cum cere legea intr-un mod cam exagerat. De aceea, orice ajutor, chiar si doar cu idei, e binevenit.
    Dati-mi un minut din viata voastra si va voi da 4 ani din a mea!

  2. Multumesc pentru sugestie. CV-ul se afla deja pe site-ul campaniei. Cat despre site-ul meu, lucrez destul de greu la el, cu sculele de la MyX si cu cateva notiuni de baza de html, o sa vad cum fac…

  3. Gata cu aventura Candidatul “cetatenilor”! Au avut dreptate scepticii: nu era deloc un proiect bine facut. Si mie nu imi plac lucrurile prost facute, asa ca m-am retras. Detalii pentru curiosi pe site-ul meu. Dar multumesc pentru atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.