Institutul German din Bucuresti

Miercurea trecuta ma intrebam cand ar incepe si cat ar costa niste cursuri de limba germana la Institutul german din Bucuresti. Ma gandeam ca cine stie, poate ma apuca dragul de germana, desi in scoala generala, cand am facut eu aceasta frumoasa limba nu am fost prea silitor. Asadar, intru pe site-ul lor si caut ceva preturi, dar nu scria nimic. Prin urmare le dau un mail foarte dragut in care solicit ceva informatii, nu neaparat de pret cat mai ales cand ar incepe urmatoarea clasa (am vazut azi pe site ca scrie ca in februarie. miercuri nu vazusem asta).

Primesc un raspuns sec cum ca nu m-am semnat si nu mi-am dat numarul de telefon iar ei nu raspund la solicitari anonime. Iata cate piedici in a invata limba germana… se pare ca mi-e sortit sa nu il pot citi pe Goethe in original.

In alta ordine de idei, bineinteles ca eram semnat, in campul de From al emailului fiind numele meu complet, iar telefon, stimata doamna, poate nu posed sau nu am chef sa vorbesc la el. In caz ca nu stiati, emailul este una din principalele cai de comunicare si pot raspunde cand doresc la el.

Abschied!

Facebook Comments

4 comentarii la „Institutul German din Bucuresti”

  1. este prostul „elitism” al centrelor de lb straine. de la Institutul Goethe nu ma asteptam,dar toate iau usor calea Institutului Francez
    Eu incepusem un curs de suedeza la Fides si, dupa 3 saptamani m-am retras din cauza bataii de joc din partea tuturor (de la profa la secretare).

    idiot este faptul ca acum primesc instiintari (pe mail) care incep musai cu „draga cursant”, desi, cat timp frecventam cursurile nu am primit niciun mail atunci cand avea loc vreo modificare.

    ti-as recomanda Ariel sau Echo.

  2. salut, si pana te-ai inscris undeva? eu vreau sa invat germana dar nu stiu unde sa ma inscriu, vreo sugestie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.