Concert Vitas

Aseara am fost la concert la Vitas, la Sala Palatului. Mi-a placut spectacolul, de Vitas si de Zamfir. Nu mi-a placut sunetul si nici combinatia Zamfir + formatia lui Vitas.

Vitas cred ca ar fi un cantaret foarte bun daca ar renunta la statutul de masina de facut bani… sau probabil ca nu poate deocamdata. Pana atunci canta ceva… nu stiu exact ce. Are unele melodii bune, altele de „jaga jaga”. Oricum, e bun in fata camerelor de filmat dar aseara, exceptand unele momente de interactiune cu publicul (cand i s-au adus flori), era cam aerian. Poate ca asta e si farmecul lui. Am observat ca nu prea vorbea engleza, in afara cateva „Thank you-uri” cu puternic accent rusesc nu a mai zis nimic ci chiar a vorbit in rusa… probabil pentru cei 50 de spectatori care cunosteau limba. Nu stiu daca nu cunoaste engleza dar asta ar putea fi o bariera serioasa in a interactiona cu publicul.

Per ansamblu nu cred ca pretul biletelor a fost justificat (2 milioane cel mai ieftin) dar pentru fanii adevarati cred ca a fost frumos.

Mai jos, un videoclip de pe youtube:

Poze de la concert pe BestMusic.ro

si cateva inregistrari de la concert pe youtube.

Facebook Comments

4 comentarii la „Concert Vitas”

  1. Daca va place Vitas, daca il gasiti extraordinar la fel ca si mine si multi altii, va invit pe forumul http://www.vitas-romania.ro si in curand si pe site la aceeasi adresa, pentru a afla mai multe despre acest artist exceptional!

  2. Pentru a combate oameni negri in cerul gurii si la suflet precum Nicoleta ..in loc de acea mizerie de articol scris fara pic de talent..cel mult rautate si prostie..va invit cu drag sa cititi articolul unor oameni educati si bineanteles competenti in domeniu si care au ce spune cu siguranta http://www.jurnalul.ro/articole/144395/exclusivvitas:omul-care-nu-sufera-de-boala-stelelor
    si pentru ca Vitas este un solist talentat si iubit va invit cu dragoste pe formul http://www.vitas-romania.ro
    In speranta ca dragostea si bunul simt v-a infinge taciunii din sufletul unora ca acestei „stimabile domnisoare” va doresc o primavara frumoasa si caldura in suflet!

  3. Vitas este extraordinar. Si toate melodiile lui sunt bune! Unele sunt geniale. Nu e niciuna de „jaga jaga”.
    Cam „aerian”??! Nu cred. Vitas a cantat la Bucuresti ff bolnav (avea febra 39 si era nedormit). Putini stiu asta? Ce artist canta live cu febra 39? Vitas a cantat! Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.