Boc nu este pregatit sa mearga la femei

Nu, nu eu il jignesc pe dom’ Boc ci el pe mine. De ce ? Pai uite d-asta.

Citesc mirat ca a declarat, legat de subiectul legalizarii prostitutiei, ca nu stie daca „societatea este pregatita pentru o asemenea decizie” si daca un lucru care nu este sanatos pentru societate nu trebuie încurajat „de dragul de a face bani” la bugetul de stat.

Asadar domnule Boc, „romanii e inapoiati” si „nu e pregatiti” sa dea bani ca sa faca sex. Bineinteles, la fel cum nici arabi nu sunt pregatiti pentru o schimbare atat de socanta precum blugii la femei. Dar cum nu e pregatita societatea romaneasca pentru asa ceva daca prostitutia exista de mii de ani si doar de vreo 60 de ani e interzisa in Romania? Tu gandesti oare cand vorbesti sau ti-ai propus sa mai iei din electoratul lu’ Nea Nelu’, cateva domnisoare pudice de vreo 65 de ani, si niscaiva din colegii de salon de-ai lu Vadim Tudor?

De asemenea, cu cine s-a gandit preacuviosul domn Boc sa se consulte pe aceasta tema? Cu Biserica Ortodoxa. Nu cu asa zisele grupuri ale societatii civile pe care le tot consulta, nu cu sindicatele, nu a cerut un sondaj de opinie la un institut specializat, nu cu sociologii ci cu… preotii. Doamne iarta si pazeste. Si iarasi e aruncata la gunoi Constitutia Romaniei: autoritatile publice sunt obligate la neutralitate fata de asociatiile si cultele religioase.

Asadar, el nu aduce argumente precum: sanatatea si controlul medical al fetelor si al pacientilor (ca de, oricum sistemu sanitar este muci), infractionalitatea care se poate crea in jurul bordelurilor, bani necesari pentru a pune in aplicare un intreg sistem de verificare si legiferare… Nu. El spune ca nu e moral si ca romanii nu sunt in stare sa primeasca o asemenea veste. Hai taci si nu mai vorbi fara sa gandesti! Mai bine vezi ce faci cu criza.

Facebook Comments

6 comentarii la „Boc nu este pregatit sa mearga la femei”

  1. cretzule,ai incercat sa calculezi cati oameni „ai legii” paraziteaza un bordel, un salon de masaj si toate femeile din matrimoniale ?

  2. Deci tu Razvane esti pregatit sa mergi la femei, nu-i asa ?
    As spune chiar foarte pregatit, la cât de înversunat pari pe tema asta 🙂 .

  3. @sonia: ti-am editat comentariul ca nu apareau diacriticele din diverse motive necunoscute de mine. pai da, normal ca sunt inversunat cand el din 100 de motive normale l-a ales pe cel mai stupid „ca nu e lumea pregatita dom’le”.

  4. Adevarul e ca domnu Boc avea destule argumente impotriva legalizarii prostitutiei , dar a dat cu bata in balta . Sa vedem argumentele celor care sunt pentru legalizare si sa le analizam oleaca :

    1. Prostitutia e legalizata in unele tari din Europa – asta nu e un argument serios , nu merita comentat
    2. Prostitutia e de cand lumea si nu poate fi eradicata – . La fel e si omorul , furtul . Vechi de cand lumea , nu pot eradicate . Le legalizam si pe astea ?
    3. Se string mai multi bani la buget – Ok , sunt de acord sa accept asa ceva , desi nimeni nu stie cat s-ar stringe in plus pe bune . Pui impozit forfetar pe numar de paturi ? In plus masura ar fi cinica . Din considerente de mai multi bani la buget , poti sa legalizezi si sa impozitezi traficul de droguri , de carne vie , de armament .
    4. In tarile unde e legalizata prostutia , fenomene gen trafic de carne vie sau violuri au scazut – Astea sunt mituri urbane

    Dupa cum se vede nu m-am legat de aspectul moral al problemei . Ii las pe altii care se pricep mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.