Comunicare fara tehnologie

Cineva mi-a ridicat zilele trecute o problema foarte interesanta. Ce ai face daca ai intalni undeva (pe strada, in parc, in club, etc) un/o baiat/fata care sa iti placa foarte mult, sa vrei sa il/o mai vezi, sa ii ceri numarul de telefon si sa iti spuna:

– N-am telefon. Nici fix, nici mobil.

Sa ii ceri email-ul sau id-ul de yahoo si sa iti spuna ca:

– Nu am calculator si nici nu stiu sa il folosesc…

Sa ii ceri o intalnire intr-un anume punct si sa spuna ca nu stie daca va putea sa vina acolo, dar sa iti spuna ca iti va comunica o alta data si ora. Intrebarea ta fireasca va fi „Cum?”, iar el/ea va raspunde „Tu decizi cum.”

Cum vei comunica cu acea persoana ?

Facebook Comments

6 comentarii la „Comunicare fara tehnologie”

  1. Pai daca vrea si ea sa comunice cu tine va lasa o portita deschisa 😉
    Daca nu…
    Dar oricum, o astfel de persoana, Razvan, e rupta complet de realitate, e personaj de basm :))
    Daca as intalni un tip care sa-mi placa si sa-mi spuna ca nu are nici telefon, nici mail, nimic unde l-as putea contacta…as trage concluzia ca nu vrea sa comunice cu mine si l-as lasa in lumea lui.
    Dar barbatii sunt altfel 😉

  2. si eu am o pila la politie care imi va da adresa ei :p. e o idee buna… dar ceva mai simplu. nu exista masini, nu exista motoare, nu exista avioane, nu exista internet si acasa nu pot sa ii scrii pentru ca nu se da adresa la straini. suntem acum 150 de ani. nu prieteni comuni, nu tehnologie. doar tu, el/ea si orasul…

    un coleg de birou nu are telefon mobil, nu ii stiu telefonul fix, nu intra pe messenger in weekend si are o lista foarte mica de prieteni in messenger. deci, cazuri pot exista.

  3. 2. stabiliti impreuna sa va vedeti a 2a zi in cutare loc la cutare ora

    3. daca nu reusiti sa va intalniti intr-o zi (apare ceva si nu reusesti sa ajungi), hotarati de comun acord sa va lasati biletele intr-o carte putin cautata intr-o biblioteca

    4. varianta la 3: gasesti o scorbura, gaura, piatra in/ sub care lasi beletel

    1. iti iei o zi libera de la servici si il/o urmaresti ca o/un obsedat/a (sau pui pe altcineva sa faca asta pt tine)si afli unde sta si unde lucreaza, dupa care va intalniti „din intamplare”.

  4. eu una daca as fi fost baiat i-as fi propus sa ne intalnim la teiul de pe deal de unde se poate urmari apusul cand soarele coboara spre asfintit,as fi asteptat-o pana apune soarele iar de na-r fi venit nici pana atunci i-as fi lasat o petala alba,pe care am scris adresa la care ma poate gasi..si as fi asteptat pana mi-ar fi murit speranta ca intr-o zi va bate la usa mea…;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.