Minte de mazare – cap de peste

Exista o un om-leguma care a ajuns sa propuna solutii salvatoare pentru turismul Romaniei: sa ii atragem pe turistii sexuali arabi si rusi (cei mai rai dintre cei mai rai) cu fetele „bune” din Romania. Bineinteles, ca mai mult nu prea l-a dus mintea lui de mazare pe acest hibrid om-leguma si e mult mai simplu sa pui o baraca pe plaja si sa o umpli cu fete decat sa faci un proiect ecologic – turistic cu fonduri europene care sunt verificate. Banii rusilor si arabilor sunt mai multi, mai grei si nu lasa urme de evaziune.

Probabil ca leguma a luat lectii in Rio de Janeiro, unul dintre orasele cu cea mai mare infractionalitate din lume. Sa fie peste nu cred ca ii e greu sa invete. Doar e de la mare, traieste pe langa pesti.

Facebook Comments

5 comentarii la „Minte de mazare – cap de peste”

  1. subscriu la ideea lui mazare. sa vina rusii si turcii si arabii si cine o mai vrea si sa le futa bine si apasat. si sa dea banii aici. pentru ca oricum se duc ele la ei si se intampla la fel, iar aici nu ajunge nici un ban.

  2. si eu subscriu. femeile oricum sunt curve, si asta e un biznis. singura diferenta intre ce vrea sa faca Mazare si ce se intampla (oricum) e ca se vor lua si niste taxe de la curvele alea, nu vor fi toti numai bani negri. (o sa fie si la negru, ca de asta nu scapi niciodata, dar si taxe)

  3. ba, n-ati priceput nimic. mazare nu vrea legalizarea prostitutiei… din contra, vrea sa se spuna „veniti in romania ca avem fete bune” si atat. banii incasati pe fete, nu se declara, intra doar in buzunaru’ lu’ Mamaia.

  4. mda. adica vrea beneficii indirecte. vine turcu, da la buci la negru da’ ia si un hotel/o shaorma si de la hotelu ala/shaorma aia…taxe…mda
    io tot zic ca e mai bine sa se legalizeze prostitutia.
    da’ pana si treaba asta cum zice mazare e mai buna. pe langa taxele din shaorma/hotel – poate o sa se mai obijnuiasca lumea cu curvele pe fatza si pana la urma se legalizeaza.
    sa fie totu’ pe fatza. curvele curve.

  5. Omul vrea sa isi legalizeze bordelurile, sa plateasca impozite si astfel scoatem romania din criza. Avem si noi marfa buna de export nu doar ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.