Semi comentarii, semi spam

In ultimul timp primesc diverse comentarii pe blog pe care eu le consider spam. Comentariul este cumva la obiect, dar nu spune nimic. Sunt comentarii de genul „da. asa e, sa vedem ce va fi.” sau „se mai intampla”… si chestii de genul. Smecheria cu aceste comentarii este ca isi pun la autor cuvinte cheie de promovare pentru alte site-uri si url-ul. Cum blog-ul meu nu are „nofollow” este un loc bun de unde sa ia niste linkuri. Daca asta e SEO, atunci aia care l-au gandit ar trebui concediati si trimisi sa sape porumbu’.

Eu o sa le aprob comentariile si o sa le sterg URL-ul.

Facebook Comments

8 comentarii la „Semi comentarii, semi spam”

  1. eu de obicei, pe blogul meu, cand aprob comentarii, ma uit daca face comentariu cu kw de la site sau cu profilul site-ului…daca face, ii scot url-ul sau il marchez ca spam.

  2. Nu e vina celor care comenteaza ca asta e o tehnica SEO, si eu o fac, dar incerc sa ma implic in discutii si ma abonez la toate ca sa continui, nu pun comentariu si dupa fug ca iepurele…

  3. asta e o tehnica SEO primara, de indian. SEO real se face prin continut bun si prin castigarea linkurilor nu prin punerea pe bloguri care nu au nimic de-a face cu subiectul. o regula SEO este sa iei link-uri de la alte siteuri care sunt pe aceasi nisa. ce treaba are blogul meu cu goblenurile sau cu stirile explozive ? hai sa zicem ca cu stirile are cat de cat… dar tot e putin fortat.

  4. Total gresit, eu lucrez in domeniu de 6 ani, pe .ro metodele astea chiar ajuta, mai ales pentru site-uri mici, de prezentare….
    Iti arat site cu continut din carti, adica o calitate extrem de buna, degeaba… Fara link building esti degeaba. Google le-a dat in cap celor cu continut prost, content farms, si? Tot degeabam, iti arat site-uri de foarte proasta calitate care s-au ridicat la loc prin aceleasi metode de rahat….

  5. Ce poti face daca la asta se rezuma SEO si astea sunt cele mai simple metode de a-l aplica? Veniti voi cu niste metode revolutionare, care sa si dea rezultate, degeaba ai continut de calitate daca nu te vede nimeni, cum castigi link-urile daca nu ai un punct de plecare?

  6. Comentariile alea pe care tu le consideri spam, Google le vede bine. SEO nu consta numai in comentarii, insa comentariile fac parte din SEO pentru diversitatea linkurilor….caci cine altcineva ar putea sa dea un comentariu pe un blog lasand site-ul altcuiva acolo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.