Salonul de machiaj – vagonul 1, clasa a II-a

machiaj
image-1424
Fie că vei călători ca turist în Olanda sau că locuiești acolo, la un moment dat tot vei merge cu trenul. Și dacă  mergi cu trenul, este posibil ca doamna din fața ta să scoată o oglinjoară și să facă niste grimase pe care femeile le cunosc foarte bine. Nu vă speriați! Doar se machiază: fie își face genele, îsi pensează sprâncenele, se fardează, se pudrează sau chiar își dă cu ojă. Oricare dintre aceste operațiuni se poate face în tren. Dacă ai noroc de o călatorie mai lungă e posibil să asiști la toate operațiile enumerate mai sus, făcute nu în intimitatea unei băi sau toalete ci în fața ta, un străin. Și nu uita! Trebuie să te abții să zâmbesti, sa râzi sau sa strâmbi din nas când fața ei ia diverse forme sau simți un miros înțepător de ojă.

În rest, ceilalți oameni citesc ziarele (gratuite), mângâie ecranul tactil al telefonului/tabletei, citesc o carte sau se uită pe fereastră la câmpiile nesfârșite cu vaci, oi, gâște și lebede.

Călătorie placută!

Facebook Comments

Un comentariu la „Salonul de machiaj – vagonul 1, clasa a II-a”

  1. :)))) Haha! Spot on! Tin minte can am vazut prima data minunea . Eram intr-un autobuz (in Breda) si i-am facut tipei o poza, pe ascuns, am trimis-o cred intregii liste de Facebook, WhatsApp si mamei mele pe email. A doua oara la fel – pe ascuns, hop! o poza. De data asta trimis-o doar catorva persoane… Am mai vazut multe de atunci. Doar ca am incetat sa le mai dau share pe retelele sociale…sunt prea multe doamne/domnisoare de genul asta! Dar tot nu ma pot opri din zambit si din uitat insistent :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.