Cum i-am supărat pe provocatorii ruși?

Azi m-am înscris pe grupul proRus-antiUE-proPenali-antiDemocrație intitulat TUDOREL TOADER,PresedinteleRomanilor!!Sustinem LIVIU DRAGNEA!Jos IOHANNIS!! și am făcut bâză de ei cu câteva posturi. Se pare că adminul, prost fiind, nu și-a dat seama și mi-a aprobat înscrierea. Am pus câteva comentarii contradictorii și gata, au început să curgă like-urile pentru mine. Problema era, că oamenii normali îmi dăteau like comentariilor care nu erau tocmai prietenoase cu penalii și am făcut-o și de cacao pe o postacă de acolo când a scris că nu există echivalent DNA în altă țară.
Abia pe seară, pe la 6, probabil că s-a uitat și adevăratul admin și s-a luat cu mâinile de cap când a văzut cum îi făceam de cacao cu propriul lor material.
Postările de acolo erau făcute de aceași 3-4 oameni, care puneau la intervale foarte scurte chestii destul de lucrate (caricaturi, link-uri către site-uri rusești anti-ue în limba română, imagini deformate cu texte jignitoare ale diverselor persoane care sunt împotriva psd/alde).  Erau posturi anti-imigranți, anti UE, poze cu Putin și texte laudative la adresa lui, postări anti DNA, postări în care o lăudau pe Dăncilă. Despre Tudorel aproape nimic, 1-2 postări în care ziceau „ce deștept e Toader”, mai nimic…
Când au pus un post în care îl laudau pe Țiriac că a laudat-o pe Dăncilă, le-am dat un link unde Țiriac zicea că românii ar trebui să dea 50 de euro din salariu și să îi primească pe imigranți. După ce mai devreme erau postări anti-imigranți, probabil că nu le-a căzut prea bine că noul lor idol este pro-imigranți. La o postare în care o „tanti” spunea că un echivalent DNA nu există în altă țară și i-am dat citat în spaniolă cu descrierea DNA-ului spaniol, „tanti” părea mult prea informată asupra unor detalii tehnice de organizare a DNA-urilor din alte țări pentru o „tanti” care își spune oful pe un grup.
Deși oamenii îmi dăteau like comentariilor mele, se pare că adminii de la Moscova au decis că sunt incomod și prea subversiv și aș putea să trezesc întrebări în capul oamenilor de pe grup care ar putea să se întrebe despre adevărul pe care încearcă ei să îl prezinte.

Așadar, atenție pe ce grupuri anti-românești sponsorizate de la Moscova vă înscrieți.

Aceste grupuri sunt niște cancere, care folosesc imaginea unor persoane publice din România (Tudorel Toader, Dragnea, Iohanis, Mircea Badea, Ciuvică), cu legături la Guvern, pentru a împrăștia ură în România, între români. Feriți-vă de ele!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.