Prietenul cel rău

Un prieten străin mi-a promis că dacă nu îi aduc traficanți de droguri în casă și nu fac lucruri periculoase îmi dă cheile de la casa lui, să pot sa trec când vreau pe acolo daca am nevoie. Condiția era să îl las și pe el să vadă ce este la mine în casă, că să fie sigur că nu umblu cu criminali, traficanți, etc. Am fost de acord.
Într-o zi i-am cerut niște bani ca să-mi renovez casă. El mi-a dat, că e băiat bun. Eu însă i-am băgat în păcănele și cu ce a mai rămas m-am dus la mare să mă distrez.
El, acu, s-a supărat pe faza asta. I-am zis că dacă mi i-a dat e treaba mea ce fac cu ei și oricum nu o să mai iau că prea mă urmărește să îi cheltui exact pe ce am zis că îi cheltui.

Altă dată a venit la mine pe nepusă masă și m-a găsit când tocmai când îi arătam neveste-mi într-un mod fizic cine e stăpânul în casă. În plus, m-a văzut când a intrat în bloc cum aruncam gunoiul pe fereastră.
Amicul meu s-a supărat și a zis că nu e bine ce fac.
Cred că l-am supărat și că aveam manele date tare și trezisem tot blocul și că i-am zis vecinei care venise să mă roage să dau muzica mai încet că am o poză cu ea când face sex anal.
A plecat și mi-a dat mesaj că nu mai îmi dă cheile casei lui pentru că nu are încredere în mine.

Azi m-am dus la el să îi spun că fac ce vreau eu în casa mea și în blocul meu chiar dacă el crede că nu e bine, iar el este un micinos pentru că a schimbat regulile.

Voua vi se pare normal ce a făcut? E vina lui că nu a spus tot ce nu am voie să fac, că dacă știam că nu am voie să îmi bat nevasta, să injur vecinii și să arunc gunoiul pe geam la mine acasă nu mai îmi trebuia nici o promisiune de la el. Mai m-am și abținut degeaba să fac alte chestii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.