Despre MUIE PSD

Când a murit polițistul Bogdan Gigina deschizându-i drumul lui Oprea, am spus într-un comentariu pe facebook că a trăit și a murit ca un sclav. Mulți m-au înjurat și dezaprobat, fiind prea proști să știe semnificația de bază a cuvântului sclav (Persoană lipsită de orice drepturi, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân pentru care muncește). M-am gândit și eu că poate au dreptate și că poate m-am exprimat prea dur… la adresa lui Oprea.

Azi, după ce am văzut alți polițiști la datorie ridicând plăcuțele de înmatriculare legale cu MUIE PSD și invocând o lege care nu mai este valabilă de 2 ani mi s-a făcut silă și mi-am reamintit ce spusesem despre Gigină și Oprea. Am avut dreptate. Și nu, nici un polițist mort la astfel de îndatorire nu merită nici o lacrimă ci doar sila noastră pentru meseria pe care o are. Iar politrucii din Minister, care îi tratează ca pe sclavii lor personali, merită toată scârba noastră pentru lipsa de coloana vertebrală și conștiință de care dau dovadă în fiecare zi. Nu PSD-ul sau Dragnea merită muia ci toți slujitorii lor. Dictatura nu se construiește cu un dictator ci cu slugile din jurul lui și al sistemului din care acestora le place să facă parte.

Conducerea poliției române a folosit o metodă absolut comunistă, mergând pe principiul întâi pedepsim și pe urmă găsim noi și motivul (nu l-au găsit) și au i-au pus pe sevitori să execute. Le-a luat 2 săptămâni să vină cu o convenție semnată de însuși Ceaușescu care nu mai este valabilă și cu un articol din lege care nu se aplică, deoarece autoturismul avea drept de circulație în România.

Să vă dea MUIA Marcel de la PSD mai bine!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.