Vorbe pentru surzi

Si pentru a-mi confirma dezamagirea si sila fata de primii clasati in sondaje, cum spuneam si in postul anterior, referitor la lipsa dialogului intre candidati, Institutul pentru Politici Publice a dat urmatorul comunicat:

Analizand discursurile primilor patru candidati la Presedintia României în primele 3 saptamâni de campanie electorala (inclusiv pe cele de la dezbaterile organizate în acest interval), 23 octombrie – 13 noiembrie a.c., Institutul pentru Politici Publice (IPP) îsi exprima dezamagirea fata de calitatea dezbaterilor electorale de pâna acum, considerând ca cetatenii nu sunt tratati cu respectul cuvenit, nu li se da posibilitatea sa audieze puncte de vedere care sa contina solutii legate de viitorul României.

Oricum, celor care fac politica marilor partide li se falfaie lor de cetatenii… Probabil ca isi spun „ce sa le dam dezbaterii… sa le dam mici gratis, ulei, faina, si promisiuni ca oricum sunt prosti si nu stiu ei cum sta treaba cu criza si cum se conduce o tara”. Iar cetatenii, stau in lumea lor, mananca seminte si beau bere iar duminica se vor duce la vot si vor vota pe cel care i-a mintit mai frumos… ca oricum toti mint. Nu ?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.