E sarbatoare, hai sa bem!

Ieri a fost sfantu Mihai (nu denumirea oficiala este importanta) si ziua mea, prilej pentru a bea si de „a socializa”.
Cand este o sarbatoare la romani se bea. Mai demult se iesea la hora si se bea.
Discutie din zilele noastre:
Personaju 1: „Aaa, maine e ziua lu Popescu”.
Personaju 2: „Da, trebuie sa dea de baut”.
Sarbatorile nu se pot separa de bautura. O casa (mai ales la tara, unde magazinele sunt mai rare) fara tuica/palinka/vin non-stop nu este casa de romani. Nu se stie cand o punem de o sarbatoare.
Pastele fara vin nu este Paste, doar „vinul e sangele Mantuitorului”, nu? Craciunul fara tuica fiarta nu e Craciun, ca doar e frig de crapa pietrele, trebuie sa ne incalzim cu ceva.
Iar daca nu este nici o sarbatoare, macar duminica sa bem si noi, ca doar e Sfanta Duminica. Luni ma intalnesc cu Georgescu in oras sa discutam niste afaceri si bem ceva, marti si miercuri sunt meciuri si la meci merge o bere, joi e ziua in care ies cu vechii prieteni si bem cate ceva mai rafinat sa destindem atmosfera, vineri – doar e vineri seara, trebuie sa beau ceva ca maine nu ma duc la servici, sambata ies cu sotia/prietena la un restaurant/local si bem ceva sa avem „pofte” pe urma.
Asa ca pana la urmatoarea sarbatoare sa bem sanatosi!

Disclaimer: Acest site incurajeaza consumul de alcool. Daca ai sub 18 ani da fuga la parinti si cere-le 50 de mii sa iti iei un „suc”. Hai noroc!

Facebook Comments

6 comentarii la „E sarbatoare, hai sa bem!”

  1. ma stii ceva putanule ai 16 ani duten mata si uitete pe cartoonate nu aici sa bei cu noi. aici sunt numa masculii adevarati.
    sictir fm bei

  2. Acum pentru cei care citesc – o fi baietu’ asta urat, dar stiu ca are succes la domnisoare. In fiecare zi converseaza asiduu cu mai mult de 7 reprezentante ale sexului mumos – sa fie oare frumusetea interioara de vina sau ‘surubelnitele’ si ‘ciocanele’ pe care le ofera cu generozitate in Expirat?!!
    Tinere studente, oferiti companie unui domn generos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.