Diham

stana
Am fost in prima aplicatie (pentru mine) cu Avalon la Diham. Ne-am distrat super fain. Am alergat prin zapada pana la genunchi in cadrul unor concursuri contra-timp, am construit adapost in caz de furtuna din zapada si am si stat (inghetat) in el, am facut foc de tabara la o stana parasita, am fript frigarui si am mancat tort (in stare aproape perfecta) la 1400 de metrii in timp ce ningea la o stana parasita (in foto). Bineinteles nu a lipsit nici o mica bataie cu frisca.
Am fost si actori si regizori si fiecare a avut o contributie la desfasurarea aplicatiei.
In noaptea de sambata spre duminica am facut o super febra musculara la abdomen asa ca nu am putut dormi mai mult de o ora (eu cred ca au fost vreo 40 de minute legate), da suficient pentru ca a doua zi sa am destula energie sa cant si pe tren cu un alt grup „prea” vesel si cu Costica (la chitara).
Din pacate, ca orice din lumea aceasta, in sufletul meu nu toate sunt perfecte iar weekendul mi-a adus si cateva dezamagiri… dar sper ca se vor rezolva, si daca nu se vor rezolva le va sterge timpul.Cateva poze cu natura in galeria foto.
Intre timp, pana la urmatoarea tura, in amintirea muntilor sa dainuim pe veci.

Facebook Comments

2 comentarii la „Diham”

  1. ce ati aplicat? tarii cat mai mult alcool?
    sa crestem in strop efectul de sera cu fumul nostru mic de tigara?

  2. tu vorbesti bei locomotiva… ca te identificam dupa noru de fum de tigara care era deasupra ta si ursii cadeau beti in calea ta din cauza mirosului de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.