Fuck RATB

Sa ma fut pe ea de conducere RATB idiota si de primarie care a scos maxi-taxiurile. Azi am stat 25 de minute sa astept 104 care nu a venit nici dupa atata timp, prin urmare, plin de draci, am luat taxiul. Continuati astfel domnule „Sfideanu” si o sa fiti primar doar peste firma de marmura, sau poate mai dati abonamente gratuite la niste categorii sociale cu 4 clase si cu siguranta ca va vor vota din nou. Ca alt electorat in afara de prosti nu o sa aveti (da si astia sunt luati de primaru care este intr-un sector). Adio.

Facebook Comments

8 comentarii la „Fuck RATB”

  1. on a second thought… dupa c m-a batut soarele-n cap juma’ d ora la pranz in statie la 34 ma @#%*@ p el d ratb!!!

  2. Tocmai am venit din Franta… Acolo nu ai probleme din astea… Era un afis cu punctualitatea lor. Din cauza ca a ars o statie de metrou, la urmatoarea statie a fost o intarziere de 7 minute… asta da punctualitate…

  3. In afara de faptul ca mergi mai repede(?) la serviciu, ce alt avantaj stii pt ratb? este asa de cald inauntrul autobuzelor, incat deseori te lipsesti de transportul in comun si alegi bucuros mersul pe jos.

  4. :)) Inchipuie-ti, Razvane, ca mai sunt si oameni care ar tabari cu flexul pe „dube”, sa le taie pe toate.
    Pe forumul Transira (forum.transira.ro), cel dedicat transportului in comun, am luat apararea anumitor linii de maxi-taxi, dar am si criticat anumite practici.
    Anyway… M-a amuzat mesajul tau. Keep going! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.