Un pas…

Am vazut o faza extraordinara azi. Eram in 104 (varianta noua) inspre munca. Masina super aglomerata ca de obicei. Dupa vreo 3 statii dupa ce ma urcasem, desi masina era plina, tot se mai urcau oameni. Eu eram la usa de la mijloc, cand se aude: „Va rugam sa ne faceti loc. Coboram”. Deja coborase toata lumea care vroia sa cobore, iar altii incepusera sa urce. Toata lumea mirata se uita cine indraznise sa zica asta. Se face un mic culoar, prin care abia putea sa treaca un om si ce vad? Un carucior. Un om intr-un carucior, impins de o doamna. Aveau amandoi privirile triste si cumva jenate de situatie. Se incearca marirea culoarului, 2 persoane coboara. Bineinteles nu era loc de trecere. A venit soferul si a inceput sa spuna fiecaruia care era pe culoarul de trecere sa coboare, dupa care a tras o trapa cu care era prevazut autobuzul pentru astfel de cazuri. Femeia a coborat cu cel din carucior si s-a auzit un multumesc timid. In sfarsit am trait sa vad si asa ceva. Oamenii invalizi sa poata calatori cu autobuzul. Pacat ca trebuia soferul sa spuna fiecaruia sa coboare pentru a se face loc. Incet, incet poate vom sti sa ii respectam pe cei de langa noi.

Facebook Comments

5 comentarii la „Un pas…”

  1. O faza cu urcatu in autobuz a unei pers aflata intr-un carucior am vazut si eu in 601 acu cateva zile Sa nu mai injuram noile autobuze cum ca nu sunt practice 😀

  2. Pentru astfel de oameni, zic eu, in primul rand, s-au pus in circulatie noile autobuze (nu neaparat ca sa ne delectam noi cu aer conditionat and stuff). Este binevenita ideea celor de la RATB de a nu investi numai in sediul ala al lor (pe care il tot renoveaza de ani de zile si tot fara gust arata…). Am vazut si tramvaie cu astfel de trape.

    BTW, nu ai observat de la bun inceput ce au in plus Merţanele astea comune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.