Lacrimi de gheata

Nu vreau ca acesta sa fie un titlu patetic de blog si nici nu ma agit prea tare cand aud despre zvonurile alarmiste legate de poluare, incalzirea globala, reziduri, etc… dar am vazut niste poze cu muntii de gheata din Elvetia care se topesc si care mi-au dat de gandit atat asupra acestor fenomene cat si asupra implicarii autoritatilor cand este vorba de mediu. Cum credeti ca ii protejeaza elvetieni? Ii invelesc in cearsafuri.

Priviti aici:
http://www.visperlions.ch/michael/gletscher/index1.htm
http://www.visperlions.ch/michael/gletscher/index2.htm
http://www.visperlions.ch/michael/gletscher/index4.htm

si luati exemplu dragi autoritati de protectia a mediului.

De ce procedeaza asa? O explicatie ar fi ca una din principalele surse de venit pentru economia Elvetiei este turismul generat de acesti ghetari.

Facebook Comments

5 comentarii la „Lacrimi de gheata”

  1. Cred ca exista oameni carora le pasa de mediu si chiar pun suflet cand fac ceva pentru el.

  2. Ai aflat care este motivul (explicatie tehnica) pentru care ii invelesc in cearsafuri?

  3. Daca „cearceafurile” sunt albe, inseamna ca ii protejeaza de razele solare, intocmai ca oamenii care isi pun o cipilica alba pe cap ca sa nu se arda la mare, adica sa reflecte razele soarelui fara sa se incalzeasca (si implicit topeasca). Logica mea asta spune ca e…

    Partea funny: oare cum e sa schiezi pe cearceafuri?? :))

  4. Cred ca mai eficient ar fi sa se reduca poluarea care cauzeaza efectul de sera dar asta ar trebui facut LA NIVEL MONDIAL si din pacate majoritatea tarilor nu cred ca ar fi de acord! Nu prea multa lume ar alege mijloace de transport electrice de exemplu sau biciclete (cum faceau la un moment dat chinezii), iar la nivel industrial… e inca si mai greu sa se reduca poluarea!

    Eu cred ca inevitabil se va ajunge la distrugerea planetei, e doar o chestie de timp… Ne vom da seama cat rau am facut cand va fi prea tarziu sa mai reparam ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.