Femeile proaste

Ce ma scarbeste cel mai mult la femei este prostia. Un cersetor urat mirositor care se aseaza langa mine in tramvai imi da o stare fizica de greata si o stare psihica de mila. Un nebun care zbiara pe strada ma enerveaza dar nu il invinovatesc pe el ca e nebun si din contra mi-e oarecum simpatic. O femeie proasta ma face sa-mi vina greata fizic si sa o detest psihic. O urasc. Nu o suport. Daca El scuipa pe strada foloseste cuvantul „pula” pe post de virgula sau punct la propozitie, are tricou mulat, capu dat cu gel sau tuns zero si o tine tandru de mana imi vine sa ma duc la Ea si sa ii dau doua palme si lui sa ii strang mana si sa ii spun „Bravo frate. Ai gasit proasta”.

Poate am o imagine invechita a femeii sau este doar o dorinta. Vreau sa cred ca este intr-adevar sexul frumos. O femeie proasta devine urata si, cand vad o femeie proasta, imi da aceasi senzatie pe care am avut-o cand am aflat ca nu exista Mos Craciun, ca tata nu e superman si ca eu nu o sa ma fac medic sau aviator cand o sa fiu mare. Imi destrama un mit si acest mit mi se destrama in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, la fiecare colt de strada.

Facebook Comments

33 de comentarii la „Femeile proaste”

  1. Femeile proaste…
    Daca las fara replica se revolta feminista din mine, daca raspund pot fi considerata atinsa de subiect! Risc epitetul si-ti dau dreptate pana la un anumit punct. Intr-adevar…geme lumea de prosti! A ajuns proverbiala asocierea intelectului femeii cu cel al orataniilor din curte, poate nu chiar fara motiv. La tot pasul te impiedici de papusi Barbie, „fuste lungi si minte scurta”. De ce ti se pare ca baietasul cu doua cutii de gel pe cap ar fi mai destept? Or cei care se aseamana se aduna, nu?
    E socant sa ti dai seama ca nu exista Mos Craciun…dar il vei astepta si la anul, de dragul cuiva. Micile compromisuri ne fac viata acceptabila…atunci cand pana si luna devine…amara!

  2. Mda interesant dar Erika cred ca e acum si mai grav s-au scurtat si fustele pe masura mintii si un lucru mult mai alarmant este ca atunci cand nu mai este fusta deloc nu prea mai e nici minte, in adevar lucrurile sunt ciudate … dar sa nu ne descurajam domnul Razvan 🙂

  3. femeie proasta. iar, cum sa faci o asemenea greseala? se numeste pleonasm. ori zici femeie, ori zici proasta, e totuna.
    hf.

  4. super tare . gandesc aproape in totalitate ce ai expus tu mai devreme.
    imi pare rau sa spun asta… pentru ca sunt femeie…dar ma lovesc zilnic de prostia femeilor care nu numai ca nu se multumesc cu aceasta calitate de a fi proaste… ci mai sunt pe deasupra si arogante si egoiste si duplicitare, desi asta implica putina istetime.

  5. Intamplator am gasit acest blog… imi place subiectul „dezbatut”. Da…femeile is proaste MARE ADEVAR ! Urasc din suflet femeile care-si etaleaza „matzele” si-si arunca 5 kg de machiaj pe mecla ! Si culmea-i ca asta-i moda, sa fi PROASTA ! In general, mentalitatea fetelor/femeilor ii de sters la fund. Adica…cum am ajuns??? Uai…sa-mi scot sanii si fundul, sa agat un tampit, doi, trei, patru, cinci….HELLO !!!! Unde-s neuronii, unde-i demnitatea, unde-i respectul pentru alti oameni care nu vreau sa-ti vada „matzele”???!!! Si daca MAI exista femei care „stiu” sa aiba o relatie stabila, sa nu-si arate organele, sa-si respecte iubitul, sa-si foloseasca neuronii in ceva pruductiv…m-i frica de viitor…”specie” pe cale de disparitie. Is genul feminin si de multe ori sufar din cauza „scarbelor” care ne distrug reputatia !

  6. Lucru pe care il urasc cel mai mult la femei este gelozia dupa mine este egala cu PROSTIA,cineva ar spune #da dar te iubeste!!!# aiurea,poti iubi si fara prea multa prostie in cap,pt k de multe ori barbatii isi rezolva unele conflicte repede insa tampitele se cearta toata viata si nu in ulimul rand incercati sa ne copiati si va dati mari sefe,de fapt sunteti doar niste nebune.

  7. dupa mine toate incercati sa copiati stilul de viata al nostru,vi se potrivesc toate sinonomele care va fac de ris in societate,voi trebuie sa va abtineti de la anume,anume,anume,etc.sunteti de rahat.

  8. buna sa stiti ca femeia va facut pe voi domnilor si asa ca nu mai spuneti ca femeia ii proasta pt ca nui adevarat poate voi viti prostiiiiiiiiiii

  9. sexoasa, mai bine te-ai fi abtinut cuz esti fecalmente varza. as vrea sa le vad pe toate „sexoasele” astea la 50 de ani… tinandu-si proteza-n batista.

  10. Zi-mi mah mai clar ce-i aia femeie proasta. sa stii ca sunt multe femei care par de 2 bani, inclusiv printre maneliste si analfabete, care sufera enorm din cauza voastra si care, atunci cand e vorba de sacrificii si indurat umilinte, se dovedesc un rezervor inepuizabil de marinimie. fii atent cum judeci, s-ar putea sa ai surprize!
    prefer o femeie proasta dar sensibila unui intelectual dezumanizat (prin asta nu voiam sa zic ca te consider intelectual, nu ma intelege gresit!)

  11. cei drept nu pot sa spun ca femeile sunt proaste doar ca gelozia si mandria au cam crescut radical ……..

  12. si totusi fac apel la toti barbati care vad acest subiect despre care se tot dezbate si anume femeile proaste ia aducetiva aminte de ce in urma cu sute de ani sau mai bine zis ca sa fiu mai direct acu 50 de ani daca pot sa zic asa femeile pt barbati erau considerate niste nimicuri….. si chiar erau ca niste sclave pt barbati dar totusi femeia sau femeile daca tot se vb la general si fara sa ofensez prea mult pe cineva si anume ca femeia dea lungu timpului a tot inceracat sau ia tot bagat barbatului in cap ca daca vrea ceva de la ea trebuie sa o roage pot sa spun ca nu e rau in ateruga de cineva casa iti dea ceva sau sa faca ceva pt tine dar femeia a dot abuzat de bunatatea barbatului dea lungu vremi si a ajuns ca barbati sa fie ca niste sclavi pt femei iar femeile au devenit printese si chiar as putea sa dau si exemple precum…….ca inaite femeile doreau sa fie respectate si alintate asa cum sunt multe in ziua de azi……sau un alt exemplu si mai bun cine merge acuma cu mertanu sau bmv cine are tocuri de 2 metri cine are vreo 2-3 chile de aur la gat sau pe mana femeia cine are poseta versace femeia cine iti zice iubita sai zici lu mata atunci cand ii spui la o fata asa pe strada femeia deci ca rezumat reese ca femeia nui proasta ci doar sia urmarit interesu dea lungu vremi si asta fara sa conteze prea mult ce simte barbatu sau ce anume vrea el sau gandeste si ca spre final asa unele femei sau mai bine zis majoritatea sunt niste fiinte fara prea multa gandire ci doar se ghideaza dupa instincte ca……….etc

  13. Wow, Razvan, stii ce vad eu pe postul asta?
    Femei care recunosc umil prostia semenelor lor (cu cateva exceptii 🙂 ), si „barbati” care sunt barbati doar pt ca pe CNP-ul lor prima cifra e 1 nu 2!
    Imi cer scuze fata de barbatii adevarati, pt ca exista (am cunoscut specimenul asta), dar ca si femeile destepte, sunt pe cale de disparitie!
    Dragi BARBATI, deseori voi faceti din femei ceea ce sunt.
    Greseala consta in faptul ca fiecare asteapta de la sexul opus sa aiba calitati dar nu se uita ce carente are el (sau ea).
    Daca femeia e proasta, cine va pune sa va faceti de lucru cu ea?
    Daca barbatul e badaran si prost crescut, cine va pune, femei, sa aveti de-a face cu el?!
    Mie cand imi spune un barbat ca sotia lui, sau prietena lui, e proasta e ca si cand mi-ar spune: „mama ce prost sunt”! Caci care om destept sta langa o proasta? E valabila si reciproca.
    Admir barbatul care ma face sa ma simt femeie, care nu se pune prosteste cu mine ca sa-mi arate ca el e barbatul (stiu, dar trebuie s-o si simt!), care stie sa lase de la el si, cu un zambet intelegator, te face sa te simti vulnerabila. Prin asta dovedeste ca e puternic, ca e barbat!
    Eu as face o rezervatie pt oameni adevarati, barbati si femei…

  14. Domnisoara mirela (daca ti-as scrie numele cu majuscule ar fi realmente o catastrofa) este vreun soi de eba…. „oameni care nu vreau”…puisor…oamenii, eventual, daca vorbim in limba romana si nu a adidasului, NU VOR…ITI MULTUMIM CA NE-AI DEMONSTRAT VELEITATILE LINGVISTICE (in cur) ALE TAGMEI DIN CARE FACI PARTE…te iubim (pe rand)

  15. Eu va zic din experienta….femeile ….is proaste de crapa pamantu sub ele…mie numi vine sa cred cat de putin gandesc…deci cateodata stau si ma uit la ele si numi vine sa cred…se zice ca doar blondele is proaste….gresit….toate femeile sunt la fel…iti gasesti o fata….ai o relatie serioasa cu ea…crezi tu…iti merge bine 1-2 saptamani…dupaia promit eu ca ea ii si cu tn si cu alt cineva…nush…poate exagerez…dar cele mai proaste persoane care le cunosc eu sunt femeile…se cred dive..una alta…dar degeaba…dau dovada doar de prostie…Toti care au prietene momentan..veti ajunge sa aflati ca ea sa distrat o seara cu altu si o sa vina sa planga in bratele voastre…acum…daca voi veti fi slabi…o veti primi inapoi…daca nu …daca ii ziceti tot ce aveti pe suflet…tot ce va doare despre ea…ajungeti departe….

  16. „iti gasesti o fata….ai o relatie serioasa cu ea…crezi tu…iti merge bine 1-2 saptamani…”
    Relatie serioasa…in 1-2 saptamani :))
    Sa-mi trag palme! Baiatul asta chiar are dreptate, fetele alea sunt chiar proaste raaau! Cum or fi putut sta cu el atata timp???
    Draga Luci23 (daca ai 23 de ani e jale), incearca sa te porti ca un barbat. Chiar nu trebuie sa spui tot ce ai pe suflet uneia pe care abia ai cunoscut-o! 😐

  17. exista asa numita prostie femeiasca… faptul k la femeie logica e cu mult mai slab dezvoltata… si nu poti duce o discutie pana la sfarsit practic niciodata e demonstrat demult… nu zic de toate femeile, cu toate k la un anumit punct toate se aseamana in prostie…cel mai des acest lucru se intampla cand ratiunea se intalneste ku sentimentele…ceea ce la femeie se intampla mult mai des…
    ce tine de dialogul de mai sus, putem numai presupune k domnisoara avea maxim 18 ani, ku toate k precis nu-i are..aceste randuri nici nu fac citite… diana are un punct de vedere si analiza ei pare a fi corecta… insa eu din practica nu pot spune k am avut ocazia s intalnesc o femeie in care s nu ma dezamagesc catusi de putin… dar kum alegi din lada ku mere stricate unul care cat de cat arata mai bn si mai sanatos si bun de consumat… asa e si aici…

  18. din comentariile de mai sus…
    ce sa zici de asa femei k sexoasa…care nu prea au inteles care e scopul discutiei si aduce argumente total inutile…aceasta denota inka odata faptul k foarte greu se asimileaza informatia )

  19. dc iubim femeile? pt. ca sunt proaste, dk am iubi un lucru destept am fi gay ! pace

  20. Referitor la dialogul publicat de Mirel…Daca era publicat pe un site de barbati prosti(sau baieti mai bine zis,ca ala numai barbat nu e)era mult mai ok si cu siguranta avea mai multe comentarii,dar avand in vedere ca el vrea sa scoata in evidenta ”prostia domnisoarei”(pe care sincer nu o vad)a esuat…

  21. nu e vorba de prostie…sa nu jignesc parte acealallta a omului.este un echilibru firesc intre barbat si femeie.trebuie sa fie cineva diferit ca sa se completeze.cum e apa si pantul.asa si aici.acu depinde de ce ai invatat pe parcursul vietii.asta e viata.nu trebuie sa fim tristi.Dumnezeu are grija de toate si de toti.

  22. si….Femeia proasta e acea ce invarte mai multe mate intr-un singur castron si-l spala doar dupa ce se usuca…. Nu vreau sa gresesc spunand ca aia de-l spala dupa fiecare act sexual e desteapta dar putem spune ca e mai putin tampita ca cealalta….

  23. Deci prin ce ai postat acolo ai dreptate in primul rand in al doile se vede in comentariile lasate de cata prostie dau dovada doamnele ,

  24. Nu toate femeile is proaste!Unele sunt si mai proaste decat celelalte.Iar barbatii sunt mai prosti ca le cred,ca le inteleg. Vor,vor,vor. Iar cand nu le mai poti da,iti intorc spatele. Dar nu-i nimic,ce are una au si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.