CCNA 2 final si alte planuri

Am terminat/absolvit modulul 2 de la CCNA la MediaIT. A fost interesant si pot sa spun ca mi-a dat mai multe satisfactii intelectuale si am invatat chestii mult mai faine decat as invata in 10 cursurii de informatica teoretica de la superba facultate de matematica si informatica. Oricum, voi face o pauza de cel putin 2 luni pana voi incepe modulul 3. Am obosit.

Planuri de viitor: Pe termen scurt, daca reusesc sa imi aranjez programul din weekendul viitor, sa ma mentin sanatos si sa nu mai fie viituri vreau sa fac traversarea muntilor Leaota si Bucegi.

Pe termen lung si foarte lung: Sa termin (the fucking) facultatea, sa termin CCNAul, sa fac cursuri de Java, sa ma duc in Rila si/sau Pirin, in Retezat si cativa munti din Moldova (Vrancei, Ceahlau, Rarau/Giumalau) si sa incerc si ceva alpinism. Planuri mari (si inalte)… Noi sa fim sanatosi.

Facebook Comments

4 comentarii la „CCNA 2 final si alte planuri”

  1. Ti-ai propus multe, dar daca mersul in natura este printre ele, mai ales ca am scapat de iarna, nu vad de ce nu ai reusi.

    PS: partea cu facultatea n-ar trebui sa fie pe termen lung ;). Peste 2 luni vom fi in prag de sesiune… ultima sesiune pentru tine!

  2. … sper eu. chiar acum am intins in tot patu si pe jos prin camera cursurile la mizerabila aia de materie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.