Fetele si fotbalul

Nu imi place fotbalul si nu imi plac fotbalisti in general. Nu ma dau in vant nici dupa microbisti. Poate ca sunt printre ei (fotbalisti si microbisti) oameni de treaba si inteligenti… Chiar cunosc pe unii, dar prefer sa nu interactionez cu ei, mai ales in preajma unui meci. Stiu eu din propriile experiente de ce.

In primu rand pentru ca este o tragedie sa piarda echipa favorita. Se bosumfla si trebuie sa fii dragut si amabil cateva ore… sa il consolezi de parca i-a murit bunica.

Am citit (nu mai imi amintesc unde) cum ca esti misogin daca te miri ca unei femei ii place fotbalul. Daca vad o femeie careia ii place fotbalul o privesc cu o sprinceana ridicata… nu pentru ca e femeie si ii place fotbalul ci pentru ca as fi preferat sa nu ii placa fotbalul.

…si am si o propunere, „stirile sportive” de pe toate canalele TV sa se numeasca „stirile fotbalistice” ca si asa peste 90% din timpul lor vorbesc despre fotbal (in cel mai bun caz – daca nu se discuta despre ce masina si-a luat Becali si unde a mai scuipat Mitica). „Bah, bah, bah… astia de la protv, mai e si alte sporturi bah”. Mai lasa-ti-l in pace pe idolul vostru.

//Later edit

Datorita primului comentariu mi-am amintit ca aici am citit.

Facebook Comments

6 comentarii la „Fetele si fotbalul”

  1. Eh, nu stiu daca e vorba neaparat [sau tot timpul] despre misoginism, de multe ori e vorba despre prejudecati…

  2. tipele care se uita la fotbal si mai si sustin cu ardoare ca sunt …microbiste, nu fac treaba asta din nimic altceva decat din pur teribilism.

  3. Poate chiar le pasioneaza… Poate spera sa atraga barbatii in jurul lor… inainte de casatorie, ca apoi sa ii trimita la cratita in timp ce ele se uita la meci :))

  4. poate (Nirvana) si poate (Ciprian)… eu stiu tipe carora chiar le place fotbalul si se uita cu pasiune. sunt asa mai baietoase.

  5. cum ar spune unii ” mintea voastra inculta nu poate intelege o pasiune profunda!” fara sa-mi doresc sa jignesc pe nimeni, ar tb sa intelegeti ca sunt multe fete care iubesc anumite echipe de fotbal, nu din teribilism, nu pt ca ‘x’ arata bestial, pur si simplu adora fotbalul..

  6. asa cum am zis, as prefera ca fotbalul sa nu starneasca nici o pasiune, indiferent ca e la fete sau baieti… sau mai bine zis as prefera sa nu starneasca pasiuni celor care nu sunt in stare sa si le controleze.
    poti sa ai pasiune pentru ce doresti dumneata, atata timp cat nu deranjezi (foarte rau) pe altii cu ea.

    succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.