Jalnicul Paris

„La Paris, o firma de publicitate a lansat un proiect – Velib – prin care va pune la dispozitia cetatenilor 10 mii de biciclete. In schimb, compania va primi de la municipalitate dreptul de utilizare a 1.600 de panouri publicitare din Paris.” (de pe Hotnews)

In Bucuresti, municipalitatea parca face totul anapoda astfel incat sa nu ai nici o sansa cu bicicleta in oras, ca doar snobismul soferilor care cred ca doar sarantocii si nespalatii merg cu bicicleta este maxim. Unde mai pui prostia mancatorilor de seminte si ascultatorilor de manele care ciordesc tot ce prind si cred ca daca esti cu bicicleta nu ai bani de scuter, asa cum trebuie sa aiba toti smecherii „scoliti” in Italia la portofele.

Dupa ce ca primaria a blocat jumate de Bucuresti o saptamana cu Formula 3 (si inca 3 ani de acu in colo se va intampla acelasi lucru) si l-a transformat in santier astfel incat se dubleaza timpul de transport cu masina pe unele rute, nu e in stare nici sa propuna o metoda alternativa pentru deplasare.

Despre Marmureanu si transportul in Bucuresti, numai de bine si aici.

Facebook Comments

2 comentarii la „Jalnicul Paris”

  1. Nu mai aveai trafic pe site-ul tau? La ce iti foloseste acest „tag” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.