Club A e de cacat

Doua experiente neplacute in faimosul club a. M-am dus miercurea trecuta la seara rock… vreau sa cumpar o bere si aveam o hartie de 100 de lei. Comand si cand sa platesc imi zice tipu de la bar ca „n-am sa-ti dau restu… da-mi alti bani”. Ma gandesc ca si ei sunt cam la inceputu programului si poate chiar au casa goala. Ma caut si le dau banii marunt. Peste vreo ora ma duc si cer alta bere. Ii arat intai hartia, se uita pe masa unde erau imprastiate niste hartii de 10 lei si-mi zice din fuga si sictirit „n-am sa-ti dau restu”… Bagati-ai in cur hartiile de pe masa daca nu stii sa numeri pana la 100 sa imi dai restu. Stateam cu 100 de lei in buzunar si ma imprumutam la cunoscuti sa pot sa imi iau o bere.

Azi, miercuri, ma intalnesc cu niste cunoscutii in apropiere de acelasi club a si ma gandesc sa intru si eu. Intra doi dintre ei, trec pe langa burtosii de paznici de la intrare fara sa ii priveasca sau sa zica ceva si trec si eu… cand aud vocea unuia din ei… „Hei… stai nitel”. Ma uit la el si ma gandesc ca poate crede ca sunt minor (la fata mea… era de asteptat). Zic „Da?!?”. Continua: „Ne cerem scuze ca te bagam in seama…” Ma uit la el nedumerit si intrebator. „De obicei se saluta cand se intra undeva.” Ma uit la el tampit. Intrasem in milioane de locuri fara sa salut toti burtosii de la intrare si s-a trezit asta vorbind… Ii zic „Aaa. Da? Salut!”. Si fac doi pasi dupa care realizez ca mi-e sila sa mai stau acolo. Ma intorc, il bat pe umar pe burtosu care vorbise si ii zic „Ma pis pe clubu vostru. Adio!”.

Poate ca am gresit, poate ca am fost nesimtit… nu stiu. Da eu nu mai calc in club a. Daca vreti rock exista si in Hanu cu tei unde ii salut pe barmani (aici nu am vazut niciodata paznici) din respect, exista rock si in Revenge unde iarasi nu am vazut burtosi care vor sa fie bagati in seama, exista rock si in Mes Amis (toate la 2 pasi de clubul fitzosilor). Asa ca cine vrea sa ramana in club a cu barmanii si burtosii frustrati sau infumurati sa ramana. Adio club a.

nu club a

Facebook Comments

3 comentarii la „Club A e de cacat”

  1. shi mie mi se pare Club A de tot rahatul….eu una am incercat sa ignor paza de aoclo care shi ea e de tot rahatul…in rest e frate aglomeratzie, ingramadeala de nu intzelegi amsolut nimic…nici macar nu ai loc sa dansezi…n-ai loc nici sa clipeshti sau sa-tzi fumezi tzigara.Tot timpul se gasesc oameni care sa circule pe acolo imipingandu-te, calcandu-te pe picioare, arzandu-te cu tzigara…in concluzie: Club A e nashpa

  2. de acord cu cele comentate anterior. in special cu 4×4=iq=0 de la intrare. niste cretini imbecili. nici nu am reusit sa intru in club A cand un burtos ma impinge si incepe sa turuie „Ba am scoala vietii… 35 de ani….. puscarie…. te fac…sa dispari”. eram complet nedumerit. ce vrea asta de la mine??? era prima oara cand mergeam acolo si sincer nu ma asteptam la o asemenea „primire” ma ales ca ma apropii de 30 de ani. intr-un final am DEDUS si eu ca trebuie sa platesc intrarea la el. am achitat 10 lei dar nici gand de rest cu toate ca intrarea era 5 lei. el o continua pe a lui: „te fac… ba.. „. de asemenea subscriu si eu pt: aglomeratie, fum, etc… ce pot sa spun: ….. de toata jena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.