ID uri de mess

RETARZILOR CARE VA SCRIETI ID-URILE PE SITEU ASTA, AICI NU ESTE UN LOC DE PUS SI GASIT ID-URI ESTE UN LOC IN CARE II INJUR PE IDIOTII CARE FAC SCHIMB DE ID-URI CU 100 DE NECUNOSCUTI, INCLUSIV PE TINE DACA VREI SA ITI LASI ID-UL AICI. (text adaugat pe 06.06.2008)

Se pare ca e o moda la pustii manelisti de sub 16 ani sa faca schimb de liste de messenger cu prietenii lor si/sau sa caute id-uri de messenger „pe net” (exista siteuri cu liste de id-uri) pe care sa le adauge fara nici un rost, sub motivatia „aveam putini oameni in lista”. Oki, frustratilor, uitati aici discutie cu unu dintr-asta:

cosmyn_ costel: cf
cosmyn_ costel: ?
cosmyn_ costel: 嗯~~哎呀~~足歹勢ㄟ啦…
eu: salut. cine esti ?
cosmyn_ costel: costel_
eu: de unde ai id-ul meu ?
cosmyn_ costel: de pe net
eu: ce inseamna de pe net ? de pe un site? de la altcineva ?
cosmyn_ costel: :))
cosmyn_ costel: :))
cosmyn_ costel: internet
cosmyn_ costel: ?
cosmyn_ costel: da
cosmyn_ costel: 😀
eu: am inteles asta. dar de unde pe internet ?
cosmyn_ costel: iduri pentru mes
cosmyn_ costel: acolo
eu: unde acolo ? imi dai si mie o adresa, ceva?
cosmyn_ costel: scrie iduri pentru mes
cosmyn_ costel: da
eu: unde sa scriu id-uri pentru mess ?
cosmyn_ costel: pe internet
eu: unde pe internet ?
cosmyn_ costel: :))
eu: unde pe internet ?
BUZZ!!!
cosmyn_ costel: pa
eu: adio

L-am adaugat la Ignore list. Este cel putin a 10-a persoana pe care o bag in lista de ignore pe motivu ca are id-ul meu „de pe net” si nu stie de unde.

Facebook Comments

31 de comentarii la „ID uri de mess”

  1. exact. luati-i id-ul si da-ti-i multa mue. are nevoie de multi prieteni da nu e in stare sa si-i faca.

  2. nu neaparat manelistii iau id-uri de pe net..
    si in plus nu chiar toti sunt frustrati.. doar majoritatea..
    daca stii … poti face o fata si de pe mess.. dar trebuie sa stii in primul rand in realitate foarte mult casa le poti convinge pe mess.. am un prieten care stie sa faca din vorbe foarte multe fete.. iar pe mess nu va mai zic..
    Vorba mea: multa lume isi pierde vremea pe mess.. iar mess-ul este daunator relatiilor sociale.. oare pe vremea lui Ceausescu ce facea lumea fara messenger? Cum mai agatau barbatii fete? Tatii vostrii cum le-au agatat pe mamele voastre.. ?? tot prin messenger? normal ca NU!
    dar de ce sa ne luam acum de baieti ca sunt MANELISTI sau ca sunt FRUSTRATI?? dar voi fetele alea proaste care chiar puneti botul la mine si la preitenul meu si la altii care va fac pe mess? voi nu sunteti tot frustrate?? cautati si voi dragostea adevarata.. pe mess? care d-abia exista in relitate.. daramite pe mess!
    Iar ptr voi baietii dezvoltati-va abilitatile fata in fata cu o fata, nu pe mess – ptr. ca abilitatile dezvoltate pe mess sunt pierdute in realitate.!!!!

  3. am zis manelisti pentru ca toti cei care m-au adaugat ascultau (aveau la status) sau imi dateau mass-uri cu asa ceva. acu, ai dreptate, nu or fi toti cei care cauta asa ceva la fel.

  4. cine vrea sa faca skimb de liste

    sa bage idiul dany_1394

    dar caut si prietena sunt baiat si nu mi se scoala. cred ca sunt impotent.

  5. bah smecherilor c plm ii cu voi pe aici ma……nu mai comentati atata k site’u ii fac sa isi puna lumea id’urile ce plm veniti voi sa va dati mari si tari….hai JETSS!!!

  6. Mai fratilor de ce il enervati pe Razvan cu id-urile voastre? Daca tot va vreti id-ul pus pe net scrietil pe siteri ca asta http://funlink.nisi.ro ca acolo va si gaseste cineva care vrea sa si discute cu voi

  7. va rog mult datzi add la assasinu_danny_laba lps pt toate fetele frumoase arat super bine

  8. just_medarkness98 ………….nu o sa regretaty……….pooooop dulse la baieti

  9. […] functioneaza? Pai simplu…Iti bagi idul intr-o caseta si astepti sa fii contactat de cat mai multi sucari , talente si printese. Bine bine..si daca se intampla ca nu tu […]

    the same sh*t.

  10. am si eu un id dak se poate dak tot se dau p aci werssatu_prost da ti si voi ad dak vreti astept fete plictisite asa cum este si ioana am dat ad la acel id dar nu cred ca exista
    ms mult ciuss

  11. Frate, am intrat din greseala, dar dupa cum am citit din introducerea ta scrisa cu font rosu, pari a fi un dobitoc ignorant fara limite. Dar ce sa-i faci cand dau toti manelistii de wordPress, si n-au habar de HTML, dar au ei blog ca sa fie acolo, sa nu trebuiasca.

  12. :)) :)) de foarte mult timp nu am mai primit un comentariu asa de amuzant. sper sa imi faci antireclama printre prietenii tai, ca daca au acelasi grad de inteligenta sper sa nu ma oboseasca si sa imi ocupe banda de la server degeaba.

    SI CELOR CARE NU AU RABDARE SA CITEASCA PANA AICI SI SE REPED SA ISI BAGE ID-urile LE SPUN CA O SA LE MODIFIC CUM AM EU CHEF CA SA FAC MISTO DE PROSTIA LOR.

  13. cine vrea sa isi bata joc de un prost sa bage in lista id-ul smecheralexutzu_99….e chiar prost baiatul:));)

  14. Am si eu un id de fata din tulcea: crazzystylle bagatil in lista tipa e tare face show la web gratis si daca esti din tulcae iit ofera si placeri ii dai un suc sau ceva da papik garantez seriozizatet pt plangeri aveti e-mail meu succes la ea :X

  15. sant o tipa cool suceava am fost plecata in afara la produs si am castigat ceva banutii pentru baietii draguti ofer show ofer placeri barbatilor gratiosi discretie maxima garantez seriozizatet daca doriti sa imi vizualizati profilul
    http://deeeuta5.hi5.com

    Bisexuala, caut partenera/partener pentru sex total. caut relatie stabila si o persoana deosebita si draguta, dar mai ales curata. please be serious ! am 24 ani, 1, 72, satena. practic si anal !

  16. sant o tipa cool suceava am fost plecata in afara la produs si am castigat ceva banutii pentru baietii draguti ofer show ofer placeri barbatilor gratiosi discretie maxima garantez seriozizatet daca doriti sa imi vizualizati profilul
    http://deeeuta5.hi5.com ANDRUSHK_FRUMUSACA@yahoo.com

    Bisexuala, caut partenera/partener pentru sex total. caut relatie stabila si o persoana deosebita si draguta, dar mai ales curata. please be serious ! am 24 ani, 1, 72, satena. practic si anal !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.