Ajutor. Nu este spam.

Acesta nu este un spam. Nu l-am primit dupa ce a trecut pe la alte zeci de persoane prin yahoo ci direct de la semnatara (pe care o cunosc foarte bine, de multi ani). Daca puteti sa o ajutati cu ceva, lasa-ti un reply aici, dati-mi un mail, telefon si va pun in contact cu persoana respectiva. Alaturi si fisa medicala.

De asemenea daca puteti prelua acest mesaj pe siteul/blogul vostru va voi da datele de contact sa le afisati. Multumesc.

Va scriu pentru un bebelus de 11 luni bolnav de cancer… unii medici spun ca nu ar mai avea sanse de supravietuire, cel putin nu prin tehnici si operatii pe care sa le faca in Romania. Altii, au deschis o portita .. o clinica din Germania a scris ca se poate incerca o operatie care sa extirpe tumoarea stabilita pe coloana (in atasament aveti detaliile medicale din Romania, dupa interventia chirurgicala de aici).

Orice banut si orice sfat este binevenit … interventia in sine in Germania se ridica la 15000 euro (fara cheltuieli de spitalizare, pentru care nu avem inca o estimare). Parintii au deschis conturi la OTP (conturile acestea sunt valabile pana pe 6 octombrie 2007, dupa aceasta data vor fi probabil alte conturi):

USD – RO 32 BNRB 112000185749 US01

EUR – RO 72 BNRB 112000185749 EU01

RON  -RO 18 BNRB 112000185749 RO01

Si daca ati auzit de vreo fundatie care se poate implica intr-un astfel de caz, v-as fi recunoscatoare sa imi trimiteti pe mail orice idee …

Va multumesc mult,

Iulia


Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.