PNL promoveaza valoarea: spaga de valoare

Nu prea am obiceiul sa scriu despre politica pe blog, dar de data asta nu am mai rezistat tentatiei. Bineinteles subiectu fierbinte zilele astea este „spaga lu Remes”.

Trecand azi pe la Universitate, deasupra pasajului trona un baner imens cu „Promovam oamenii, produsele si valorile Romaniei – PNL„.

pnl

M-am prapadit de ras. PNL e partidul care l-a promovat pe Remes. Pe Mihai Ungureanu l-au trimis la plimbare. De aici sa inteleg ce fel de oameni promoveaza?

PNL promoveaza produsele Romaniei. Confirm. Sunt renumitii carnatii romanesti si palika ardeleneasca. Acu am inteles de ce vroia Remes produse romanesti. Vroia sa se duca la un targ cu ele sa le promoveze.

Iar valorile… cred ca „o masina puternica” si 15 mii de euro inseamna ceva valoare.

Succes PNL-ule. Promoveaza in continuare.

P.S. Dl. Sassu nu poate interzice, din fericire, Youtube… Vizionare placuta la filmuletul „remes ia spaga”

Facebook Comments

2 comentarii la „PNL promoveaza valoarea: spaga de valoare”

  1. era sa am si eu un proiect cu acesti nenorociti pentru campania de marketing online. m-au pus sa muncesc si pe urma m-au lasat cu ochii in soare.. n-am mai scris pe blog despre asta pentru ca mi-a fost sila…
    nici nu merita efortul

  2. Recunosc ca am fost nitel rau cand am scris articolul asta, dar mi s-a parut amuzanta campania in contextul scandalului cu Remes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.