Despre SPV C100, dupa cateva zile

Dupa ce m-am jucat nitel cu SPV-ul de aici, sunt nitel dezamagit:
– Nu vede adaptorul bluetooth pe care il am pentru calculator (sagemu vechi il vedea)
– Manualul este „cam gresit”. Zice ca pentru activarea bluetooth-ului sa merg in: Start->Setari->Conexiuni->GPRS si sa selected Bluetooth de aici. Problema este ca in meniul GPRS nu exista o astfel de obtiune. Exista in schimb Start->Setari->Conexiuni->Bluetooth.
– Am deschis o poza, m-am uitat la ea, am avut si alte activitati… dupa vreo 2 ore am vrut sa o sterg: „Eroare: Fisierul nu poate fi sters. S-ar putea sa fie folosit de alta aplicatie”. Haa?? Numai windowsu putea da un astfel de mesaj.
– Aseara, cand sa pun alarma, exact in momentul in care am dat click pe „Setare alarma” mi-a venit un SMS. Ghinion. S-a blocat. Dupa 30 – 40 de secunde de asteptare l-am oprit de la buton.
– Cardu cu care vine (128 MB) este destul de… neincapator.

Bateria a tinut de cand l-am luat pana azi (vreo 4 zile) si partea buna, vad ca are semnal in unele locuri unde vechiul telefon nu avea.

Facebook Comments

18 comentarii la „Despre SPV C100, dupa cateva zile”

  1. Ca sa-ti vada bluetooth-ul il pui in mod „Descoperire” si va functiona.
    Poza ramane deschisa de asta nu o poti sterge. Foloseste „Manager aplicatii” sa inchizi aplicatia apoi o poti sterge fara probleme.
    Cardul este incapator pt aplicatii. Daca vrei si multimedia il schimbi cu unu mai mare. Eu am de 2 giga si este suficient.
    Bateria tine destul de mult. Acum daca ai deschise prea multe aplicatii e normal sa consume mai mult.

  2. si ca bomboana de pe tort, imi activez eu wap-ul si dau sa ma conectez la net. bineinteles ca nu a mers. ma uit nitel prin configurari… tot nu merge. aseara ma duc la orange si dupa ce se chinuie vreo juma de ora imi zice ca are problema de soft si ca sa imi salvez tot ca trebuie resetat. presupun ca asta inseamna reinstalarea sistemului de operare. ma simt ca pe windows.

    despre partea de bluetooth pot sa spun ca da, este pe descopera si merge sa gaseasca alte telefoane cu bluetooth dar NU gaseste bluetoothul de la calculator.

  3. Resetarea o poti face si tu. Are in accesorii „Golire memorie”. Scoti cardul inainte. Nu face decat sa reinitializeze sistemul cum era ca nou. Dar atentie se pierd toate contactele, sms-urile si softurile salvate direct pe memoria telefonului.

  4. Am si eu un svp c100 si nu stiu de unde sa cumpar accesorii gen cablu de date…..acumulator incarcator…..va rog sa ma ajutati…..Multumesc anticipat id’ul meu :benjons26….10x inca o data

  5. La mine merge bine spv dar nu stiu ce are pvplayer ca imi da eroare.Spune sa raportez la Microsoft.dak stiti voi cv spuneti-mi shi mie

  6. Salutare,

    Ma poate ajuta cineva cu un manual pt un Orange SPV C100. Dau o palinca buna. Yahoo ID ib_marryuss

  7. am meu este varza se stinge singur fara sa ai fac nimic,simplu il gasesc inchis sa fie de la soft?

  8. Am si eu un SPV C100 si de luni bune a inceput sa imi faca figuri…il am de un an si ceva si de pe la sfarsitul verii de cate ori bag castile si ascult muzica in MediaPlayer daca imi raman apelurile efectuate in acea zi in Lista de apeluri incepe si apeleaza fara sa ii fac nimic ultimul numar care l-am format…:| si daca sterg lista de acolo si nu are pe cine apela singur se trezeste sa imi caute etichete vocale, nu gaseste si intra in Agenda telefonica…daca stie cineva cum pot scapa de aceasta problema? xD

  9. am un nokia 6230i si mia zis cineva sa fac schimb cu el pe un spv c100 e nou telu are si garantie da nu stiu nmk despre ele ce ziceti merita?

  10. Eu am telefonul aprope de un an. Sunt destul de dezamagita. Daca sun pe cineva, sau ma suna dupa ce raspunde/raspund aud in continuar ca suna. Aveti vreo idee ce poate fi. De setat n-am setat nimic de mult.

  11. Vedeti ca se gaseste alt soft pentru el … Windows Mobile 6.1 (mai multe detali pe mobiware) el va rezolva multe probelme.

    P.S. eu am telefonul de 2 ani si sunt foarte multumit de el, mi-a mai aparut si mie ceva bug-uri dar no prob. oricum acesta nu e un telefon e mai mult, poti face multe lucruri cu el, eu nici nu il prea folosesc ca telefon mai degraba ca un PocketPC (mini calculator) deoarece cu programele potrivite poti face multe lucruri cu el… de ex sa te uiti la filme avi si sa vezi subtitrare cand nu ai ce face si nu ai la indemana un TV sau PC, sa te joci jocuri de Sega, PCE, Gameboy si java

    Deci acest telefon nu e pentru oricine

  12. Am si eu un spv c100 de 5zile am un card miniSD dar nu il citeste sau nu styu eu sa intru in el Cn ma ajuta?>..si mai am o problema nu il pot conecta la Pc cu usb’u

  13. @JusTmE™ : problema ii de la handsfree. undeva face un scurt circuit. am avut si eu prbl asta. era intrerupt undeva langa mufa, si incepea sa apeleze singur. am schimbat hadsfree-ul si am curatat mufa cu spray special. vechiul handsfree l-am reciclat, i-am pus jack normal , si am casti la laptop 😉

  14. Il am si eu de vreo doi ani, si arata la fel de bine ca in prima zi, insa acumulatorul tine ceva mai putin. Am un card de 256mb, sincer nici nu prea ai nevoie de mai mult. Am incercat sa pun un card de 1gb, din ala micro cu adaptor de mini sd, dar nu l-a recunoscut. Pozele de 1.3mp sunt mult mai de calitate decat la multe tel din clasa 1.3, 2, sau 3,2 mp. Pe langa calitatea imaginii, camera se misca foarte repede cand treci sa faci urmatoarea poza. Imaginile pot fi salvate direct pe card sau in memoria telefonului. Hand-free-ul chiar si dupa 2 ani merge perfect. De doi ani am cumparat mai multe telefoane, insa tot pe spv am ramas. Singurul telefon pentru care as renunta la spv, ar fi tot un smartphone. Nu e telefon de fitza, ci e doar un telefon care isi merita toti banii. Daca apar erori de sistem poti da „golire memorie”…sau daca nu poti intra in meniu, inchizi telefonul apesi trei taste magice si ti se reinstaleaza windows-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.