Ping pong cu autobuzul

Aseara, plec eu de la serviciu si ajung in statia de autobuz. In statie nimeni. Stau vreo 2 minute cand ma gandesc sa ma uit pe programul autobuzului si vad o hartie scrisa in olandeza care anunta ceva. Inteleg eu ca nu circula autobuzul pe acolo intre orele xx si 18.00 si explica unde este statia. Ma uit la ceas: 18.05. Ma uit cand trebuie sa vina autobuzul. Venea la 18.10. Excelent zic eu, deci cum olandezii astia sunt un fel de nemti, probabil ca autobuzul o sa opreasca aici, ca e dupa 18. Peste 5 minute vad ca vine autobuzul… si vine… si vine… si nu intra pe banda pe care trebuia, o ia pe o banda paralela si opreste intr-o statie improvizatata, vis-a-vis de mine, dar separata de un parapete de o juma de metru si multe masini printre care nu puteam sa ma strecor. Fuck…. Trebuia sa trec pasarela. Probabil ca o sa opreasca acolo si urmatorul, daca asta de la 18.10 a oprit acolo.

Trec pasarela, ma asez pe o piatra si incep sa citesc dintr-o carte pana o sa vina urmatorul autobuz (peste 15 minute). Ma deranjeaza un cersetor care vroia si el 1-2 euro… I-am zis ca sunt roman si ca n-am bani.

Se zareste autobuzul care vine… si vine… si vine… si nu se incadreaza pe banda pentru a opri unde eram eu ci se duce in cealalta statia, unde trebuia sa opreasca si cel dinainte.

Sunt la camera ascunsa sau ce se intampla ?

Imi pun rucsacu-n spate si o iau pe jos spre urmatoarea statie.

Facebook Comments

6 comentarii la „Ping pong cu autobuzul”

  1. dar nu erau scrise numerele de autobuz acolo unde asteptai? am vazut persoane ce asteptau in statie de autobuz si faceau semn ca sa se opreasca!

    la tramvai iti scrie ce linii opresc acolo

  2. ba da, doar ca pentru cateva ore era deviat traseul si scria in olandeza. am priceput eu ceva. ideea e ca autobuzu de la 18.10 trebuia sa vina unde eram eu… dar n-a venit. nu stiu de ce… o fi uitat soferu cat e ora. urmatoru a venit unde trebuia, doar ca intre timp eu plecasem de acolo si ma dusesem in noul loc pe care il indica afisul.

  3. Chiar ca este o faza tare care ar merge pentru camera ascunsa. Oricum, sistemul este foarte bine implementat fata de Bucuresti.

  4. Se mai intampla si la case mai mari, tot ce este posibil sa fi fost vreo eroare umana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.