A venit toamna…

A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.

Asa a inceput recitalul din Expirat al lui Nicu Alifantis. Lume cat cuprinde (Expiratu) si chiar mai multa. Picioare peste picioare, inghesuiala, fum si… liniste. Toti stateam si il ascultam. Il priveam si ii sorbeam notele care ieseau din chitara si cuvintele. A reusit sa faca o sala de oamenii sa il aplaude dupa fiecare melodie, sa cante cu el, sa il acompanieze si sa ii ceara 3 bisuri.
Partea mai putin placuta a fost inghesuiala exagerata de la scena (desi nu ma plang, fiind inghesuit langa o fata frumoasa) dar inghesuiala a avut si un aspect placut – eram foarte aproape de el si puteam sa ii urmarim mana alunecand peste corzi si eventual sa furam cate o miscare.
Asa cum am mai zis, Expirat rulz.

Facebook Comments

11 comentarii la „A venit toamna…”

  1. ultima oara cand am fost in expirat (cand de altfel a fost si prima) mi s-a parut destul de gay. parca era vopsit intr-un albastru isteric gen aleile din parcul eroilor. a fost totusi cool ca la un moment dat langa masa noastra l-am observat pe gyuri pascu band bere de unul singur ceea ce a fost strigator la cer, asa ca pana la 3 dimineata am povestit in continuu..
    mic om, mare caracter..
    cred ca ar trebui sa mai merg pe acolo

  2. Hai sa fim baieti buni, totusi…
    Daca asa a simtit Virginia, nu trebuie sa o dilim acum (vezi DOOMIII)…
    macar se mai incalzeste atmosfera, ca e cam liniste pe aici 😀

  3. In cazul asta, jos palaria… si-o merita.
    Am vazut ca vorbea singur in bucatarie, pe doua voci, dar nu m-am prins ca e vorba de personalitate multipla…
    `My precious!`

  4. bei virgin. esti un mare looser. ti am mai spus. review-urile astea ale tale de dupa concerte (sau ce s or vrea ele) seamana foarte mult cu lamentarile din bravo girl referitoare la un concert riki martin.

  5. virginia se simte bine ca a dat nastere la revolte in mintea unor oameni excitati la gandul ca e posibil sa fie si o fata pe aici.
    si nu, nu sunt razvan sau mihai sau cum ii spuneti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.