La multi ani România

La mulţi ani România, la mulţi ani românilor, la mulţi ani românismului. romania flag

Poze: aici si aici.

Facebook Comments

5 comentarii la „La multi ani România”

  1. daca esti asa de patriot, de ce „nightflyer”? „zburatorul noptii” nu e suficient de cool? sarbatorim ziua nationala pe blog? pot sa imi imbrac mouse-ul in costum national?

    ce inseamna romanism? hagi? mihai viteazul? sarmalute? gagici sexoase? mici cu bere? psd? ratb? tigani? cfr? mineri? nadia? seminte? baroni locali? spaga in spitale? eliade? mircea sandu? adi mutu?… nu stiu ce sa sarbatoresc mai intai… sarbatoriti voi si pentru mine, eu ma bucur ca am liber…

  2. Unu dintre cele mai bune comentarii ale tale (sau cel mai bun, in a doua parte). Romanismul nu este confiscat doar de cateva figuri ci inseamna orice roman din Maramures pana in Dobrogea si din Bucovina pana in Banat. Tot ce-ai spus inseamna romanism (cu vreo 2 exceptii), dar nu luate separat ci impreuna (cu altele), inclusiv cu ziua libera.
    Poti sa-ti imbraci ce doresti in costum national, mi-e imi plac motivele nationale pe imbracaminte. Pacat ca nu exista prezervative tricolore… sau nu stiu eu (poate la Cluj).

    P.S. Daca as fi tradus Nightflyer as fi facut-o simplu prin Zburatorul (pentru ca numai noaptea are activitate), care este un personaj mitic romanesc.

  3. Andrei G. e patriot sau nu?
    Nu am avut (ne)placerea sa-i mai vizionez/ascult emisiunile de multa vreme…
    La mine cauza e alta – nu imi place zeama lunga in care ne complacem in Romania si calcaiul care ne apasa aprig pe capatzana din papucul cu iz de ciocoime scapatata.
    Dupa atatia ani de la Revolutie cu ajutorul populatiei minunate si prin grija politrucilor iubitori am ajuns de unde n-am plecat.
    A nu se intelege ca mi-e sila de cineva/ceva, pur si simplu as pleca bucuros si usurat daca mi s-ar oferi ocazia, fara nici un fel de regret legat de tara – poate doar cu regretul celor cativa oameni de treaba pe care ii cunosc.

Comentariile sunt închise.