Faze de sambata

Faza 1: TNL
Acu doua zile vad un afis cu un concert Iris, Directia 5 si inca unii, organizat de Tinerii Liberali. Cica biletele se obtin gratuit de la www.tnl.ro (nu le pun link d-al dracu, o sa vedeti de ce…). Seara intru pe adresa mentionata si completez un formular dupa care imi zice : „Biletul il poti lua de la sediul PNL Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu,nr 21 Sector 1, Bucuresti Telefon: 01-310.01.73 de joi 26.01.2006 pana duminica 29.01.2006 intre orele 13.00 si 18.00; vizavi de sala Dalles.” Excelent, imi zic, sambata ma duc sa-l iau.
Ma duc azi si la poarta imi zice un nene „Mi-au zis ca nu mai au bilete”. „Pai eu l-am rezervat de acu 2 zile”. „Aa, bine, vezi sus la etaju unu, usa a doua.” Ajung acolo. Aud glasuri dincolo de usa. Pe perete un afis mare „Biletele la concert s-au terminat”. Nu prea indraznesc sa intru. Aud ca vine cineva pe scari, ma uit in spate. Un tip zice „Cauti PNL sector 1?”. „Da. Pentru biletele la concert.” Imi arata usa si intru odata cu el. Salut frumos si zic de ce am venit. O „tanara liberala” imi zice cu un glas dulce „Ne pare rau, dar s-au epuizat.” Nu se poate in gandu meu…
„Pai eu mi l-am rezervat de acu doua zile”.
„Da, dar a fost o problema cu motorul siteului si nu s-a oprit la timp”
„Mda… multumesc…”
Isi cere si ea scuze din nou si ma minte frumos…
Luar-ai dracu pe liberali. Imi venea sa le zic „La PD nu s-ar fi intamplat asa ceva. ”

Faza 2: Diverta
Tocmai imi cumparasem o imprimanta de la Diverta Unirii si cat stateam sa imi faca garantia vin la casa sa plateasca doua personaje:
El: Inalt, 1.85m, bine facut, inchis la culoare :D, tricou negru mulat, pantaloni negri stransi pe corp sa-i puna in evidenta coapsele, pantofi luciosi, par tuns scurt, pieptanat frumos si gelat, un lant masiv la gat – in gandu meu faceam misto si ziceam „ia uite ce metalist”. (cam asta e portretu standard al manelistului, nu?)
Ea: Toace inalte si tzipatoare, decolteu larg, buze rujate intens, ten inchis… ati prins ideea (faraoanca).
Cumparasera un singur cd: IRIS MAXIMA. 😯 😯 (Zic unii ca Iris canta manele rockului, da totusi…)

Faza 3: The Jack
Se facuse 5 jumate seara si dintr-o data imi aduc aminte ca era un concert Blackbeers in The Jack la 6. Ma gandesc daca sa mai ma duc… Habar nu aveam unde e si mai promisesem si cuiva ca il sun sa mearga si el. Hai sa dau o fuga pana acolo… daca aflu unde e. Plec spre Unirii. pe drum sun un prieten sa il intreb. Imi explica el in mare… Ajung la Gara de Nord si ma invart prin stradutele de acolo vreo juma de ora. Intreb doua tipe de The Jack si mi explica ele cum trebuie sa ajung pe Ecaterina Teodoroiu si de acolo mai departe… Si cauta, si cauta si nu mai gaseam. Vad doi tipi la vreo 40 de ani (pareau cam afumati) si ma duc la ei si le zic
„Buna seara, caut si eu pe Ecaterina Teodoroiu…”
Pauza, ma gandesc ca am forumulat aiurea. Reformulez
„Cum ajung in Ecaterina Teodoroiu?”
La dracu, tot aiurea mi-a iesit… iar pauza dintr-aia enervanta. Se uitau la mine ca betii si nu intelegeau ce vroiam. Pana cand zice unu:
„Aaaa, e pe aici pe undeva… (cu glas nesigur). Da nu stiu sigur unde e… Da ce cauti?”
„Pai club The Jack”.
„Pai de ce nu zici asa, Jack… (si spune Jack cu o voce de parca ar avea mii de amintiri de acolo). Mergi drept si dupa colt prima la dreapta…”

De unde stia nenea ala de „The Jack” ?

Cat despre club: rock , dar zona e infecta. Cand am iesit de acolo a venit o tiganca la vreo 16-20 de ani (nu-mi dau seama) si imi zice „Iti dau o fata baiatu?”. Preferam o vodka la frigu care era afara…

Facebook Comments

2 comentarii la „Faze de sambata”

  1. he-he, zona infecta 🙂
    vis a vis e facultatea de design… n-o sa-ti dai seama care e, decat daca-ti spune cineva (si probabil nu o sa crezi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.