Curve pe Stefan Furtuna

Aseara, de Sfantul Ion, am fost la un prieten care si-a serbat ziua intr-o casa de pe strada Stefan Furtuna. Cine nu este din Bucuresti, posibil sa nu fi auzit de aceasta celebra strada. Oricum nici nu se mai numeste asa, numele actual fiind Mircea Vulcanescu. De ce este atat celebra ? Pentru ca aici este un fel de cartierul rosu (mai bine zis tuciuriu) al Bucurestiului unde dupa ce se lasa nitel intunericul apar fetitele si pestii pe strada.

Asadar, mergeam eu destul de grabit pe strada, avand in vedere atat frigul ce imi intepa fatza cat si reputatia zonei si faptul ca era deja 9 seara, cand primesc un telefon sa cumpar o sticla de cola din „capatul strazii”. Merg in continuare uitandu-ma dupa un chiosc, dar dintr-o data zaresc pe trotuarul pe care mergeam eu un grup de vreo 4-5 fete. Ups, zic in gand, sper sa nu aiba vreun peste insistent. Imi continui drumul. Ajung langa ele si ma inconjoara:

– Baiatu, baiatu, o fata… baiatu

Trec ca sageata.

– Baiatu, de ce fugi… baiatu…

Peste 20 de metri ajung la casa unde trebuia sa ma opresc. Damm. Imi dau seama ca nu am luat cola. Ma uit dupa un chiosc si ce vad? Curvele alea stateau exact in fata chioscului. D-asta nu il observasem. Ma intorc. Se uita la mine si una zice:

– Aaa, baiatu… te-ai intors? Ia zi, vrei o fata?

Eu, cu un aer resemnat:

– Nu domnisoara, vreau doar o cola.

– Aaaa… doar cola 🙁

Facebook Comments

9 comentarii la „Curve pe Stefan Furtuna”

  1. exact in genul asta mi s-a intamplat si mie pe 31 dec la 7 seara…
    facusem toate pregatirile de party si uitasem un amanunt: artificiile.
    Merg la piata 1 Mai, nimic;
    merg in romana la coloane, intreb un … rrom de artificii si-mi zice ca a vinde pocnitori „e puscarie cu propria mana”;
    dau sa merg inspre p-ta amzei si ma intreaba o fata in timp ce asteptam la semafor: „o fata, baiatu ?”
    raspunsul: „vreau artificii”
    fata: „cee?”
    raspunsul: „iti multumesc! caut artificii…”
    fata: „aaa…”

  2. si mie mi s’a intamplat ceva de genu’:)))bine,noi eram 4 baieti si dupa cateva sticle de bere,am plecat dupa curve…am chemat un taxi si ii spunem soferului sa ne duca la curve,eu fiind din bucuresti,dar neavand habar de aceasta „celebra” strada….soferul ne’a spus „va duc pe Stefan Furtuna,ca acolo gasiti sigur..”,am fost de acord…nici nu am intrat bine pe strada respectiva,cand,2 fete,ies in fata taxiului si incep sa faca semn sa oprim…am oprit,cand,a venit pestele,foarte insistent….i’am zis ca nu suntem interesati…dar,pana la urma ne’a facut sa ramanem la fetele lui:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.