De unde? Incotro?

Merg pe strada, bate vantul si cad fulgi marunti si reci pe asfaltul negru. Imi indrept pasii grabiti spre casa, alaturi de multimea de oameni in care ma aflu. Dintr-o data realizez ca sunt una cu multimea. Nu mai am individualitate. Ridic privirea din asfalt, incetinesc pana ma opresc si incep sa privesc.
Oameni cu chipuri reci, inghetate de frigul de afara sau de timp? Priviri pierdute in gol si multime… Nu mai vad indivizi. Doar multime.
Dar de ce vad multimea ca si cum nu as fi in ea?… Din cand in cand cineva se impiedica de mine si aud un „pardon” fugar. EI nu inteleg de ce m-am oprit. Probabil ca se mira. De ce nu merg si eu ca toti ceilalti si stau nemiscat in frig? Sunt diferit sau doar o piesa care nu mai functioneaza cum trebuie?
Toti se grabesc. Incotro? Eu unde ma grabeam in urma cu 2 minute? Imi continui drumul, da nu stiu incotro ma indrept…
Tu unde vrei sa ajungi?

Facebook Comments

9 comentarii la „De unde? Incotro?”

  1. frate parca ai fi regizoru ala retardat de la reclamele alea stupide si apocaliptice de la conexvodafon

    get a life!

  2. Mosule zici tu ceva peacolo 🙂 poate e timpul… sau mai degraba evenimentele ce ne-au schimbat si continua sa o faca, sau poate sunt toate in capul tau. Cine stie!?

  3. Eu cred ca tocmai am descoperit intriga: „Dintr-o data realizez ca sunt una cu multimea.”… Momentul culminant se lasa asteptat… Poate post-ul urmator?

  4. Tare `vaca`! Si culmea e ca are dreptate – cel putin cu a doua parte a mesajului. Cine are nevoie de tipi neintelesi?!! Pe vremuri asta era o moda – sa fii neinteles, cred ca nici acum nu s-a modificat prea tare situatia.
    Una peste alta, exista probleme mai complicate/importante cu care poti sa-ti exersezi gandirea decat unde vrea sa ajunga un nene grabit care tocmai a trecut peste tine cu bocancii. Si daca vrei sa stii unde ne indreptam, am sa-ti spun eu fara sa ma gandesc prea mult – catre graveyard! Kisses!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.