Florin Chilian

Aseara a fost la Nasu pe B1 tv Florin Chilian. Extraordinar tipu. Nu am vazut emisiunea de la inceput, dar din cate mi-am dat seama a crescut la o casa de copii, semi-abandonat de familie, a cantat in tramvai si metrou si se refugia spiritual in carti. Spre deosebire de gramada de baietei care deputeaza la 16-20 de ani in muzica dance impreuna cu 2-3 fete care dau din ţâţele 3 sferturi dezvelite, el isi si iti dezveleste sufletul in melodii. Tot respectu pentru astfel de oameni care au stiut sa isi realizeze visul fara ca mama sa fie deputat sau tata avocat. A reusit sa iasa dintr-o lume in care il astepta probabil o viata stearsa, la periferia societatii.

Cat despre muzica lui nu pot sa zic decat ca melodia „Chiar daca” ma face de fiecare data (cel putin) sa mi se umezeasca ochii, linia melodica linistita, versuri inspirate din viata reala (probabil propria lui viata), vocea nu mi se pare extraordinara dar toate acestea luate impreuna dau un produs muzical excelent.

Facebook Comments

8 comentarii la „Florin Chilian”

  1. „m dat seama a crescut la o casa de copii, semi-abandonat de familie, a cantat in tramvai si metrou si se refugia spiritual in cart”

    „isi dezveleste sufletul in melodii”

    borasc

  2. Da, rezulta clar din felul in care se exprima ca s-a refugiat SPIRITUAL!! in carti =))

  3. oblio suna aiurea”isi dezveleste sufletul in melodii” dar asta nu-ti da dreptul sa afirmi ca borasti pt ca daca e sa o iei asa ar fi dragut sa borasca florin chilian pe tine…pt ca nu te poti compara cu el si pentru ca ce face el in muzica lui nu poate fi tratat cu o borala din partea celor ca tine.chilian face muzica pentru suflet…nu hai sa dam din buric sa se simta nenea bine…

  4. oblio e retard si nu mai intra pe site-ul asta… iar expresia aia nu suna aiurea.
    P.S. s-a mai refugiat si in altceva, nu numai in carti :p (prietenii stiu in ce)

  5. pentru un cretin, sufletul e ceva ce are aroma unei dimineti de primavara cand nu mai are bani de droguri. chilian e un om. un om care doare.la fel au fost si altii ce nu se inscriu in cultura celor crescuti de guta si vijelie.pt cei ce gandesc,pot afla o adresa de mail sau site a lui chilian?pls.

  6. imi pare rau ca zici asta. Stiu unele chestii despre chilian din ce ai zis tu, dar sa spui ca este crescut de gutza si vijelie mi se pare cam naspa, avand in vedere ca a crescut pe langa Vali Sterian. daca tu crezi ca melodiile lui sunt manele inseamna ca nu te pricepi absolut deloc la muzica.

    Site-ul lui este http://www.florinchilian.ro/

  7. Razvan, mai citeste o data ce a zis! ffs…esti mai slow asa?? a zis numa’ de bine de chilian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.