Mi-e sila de romani

Mi-e sila de romani, de nostalgici comunisti si de toti cei care cred ca ideeile lor sunt idei absolute si nu stiu sa poarte o discutie fara patima si fara pumni, care striga dupa mine „Partidul te vrea tuns” si care se enerveaza (nu intleg de ce) cand le raspund „Partidu te vrea cu creier”.
Articol din Libertatea

Sase tineri straini au putut vedea cat de “primitor” este poporul roman, sambata, mult dupa Parada Gay.

Intre statiile Piata Unirii si Tineretului, in metrou, sase tineri au fost batuti cumplit, iar ceilalti calatori au privit indiferenti la scenele de violenta. Agresorii loveau si fete si baieti, din grupul celor sase straini, strigand cu ura: “Poponarilor! Mergeti in Olanda!”. “Intr-adevar cei sase tineri, dintre care doi cetateni ai UE, au participat la parada gay. Noi credem ca au fost urmariti si cand au fost destul de departe de fortele de ordine, au tabarat pe ei cu pumnii si picioarele.

Altfel nu se explica, pentru ca nici unul nu purta insemnele ACCEPT sau gay. Cel mai grav a fost lovit un tanar inalt, care a vrut sa apere fetele si a fost batut cu putere. Au coaste fisurate si numeroase contuzii la cap si pe corp. Sambata noapte i-am insotit la Politie si la Institutul Medico-Legal pentru sesizarea autoritatilor”, ne-a informat Romanita Iordache, presedinta ACCEPT.

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=154873

Facebook Comments

Un comentariu la „Mi-e sila de romani”

  1. Am auzit si eu de incidente, probabil ca erau din Noua Dreapta [fascismul, alta chestie stupida], sau Gigi B-k-lee`s men.. asta nu le justifica prostescul lor comportament.. dar, ma rog. fiecare face ce-l taie capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.