Vomit

De la Libertatea citire: „Pe 20 ianuarie, intr-unul din simbolurile madrilene destinat coridelor,Plaza del toros-Leganes, va avea loc cel mai mare concert cu muzica romaneasca organizat la o distanta atat de mare de granita tarii. Vor canta: Blondy, Akcent, Tavi Colen, Sorinel Copilul de Aur& Laura Vass (cei mai bine vanduti manelisti in peninsula iberica), Florin Axinte Petrescu, Frankfurt, Vecinu Mitica (Vacanta Mare). Intitulat Bine ai venit Romania in UE, concertul e organziat de Internacional Pro Art, agentia impresarului de origine romana Mihai Lita. Pe aceeasi scena au mai concertat giganti precum: Rolling Stones, Iron Maiden ori Bad Religion.”

Aaaaaaaaaaaaaaaa, imi vine sa vomit. E o mare dezonoare pentru Sorinel (sa traiasca care este un baiat adevarat) si Axinte (valoarea lui nu o are nimenea) sa urce pe aceasi scena cu satanistii de la Iron Maiden… Dar cel putin o sa le aratam europenilor ca avem si noi valori autentice, care produc slagare internationale de mare succes, sa vada si ei cine dupa cine copiaza. Pentru toata ieuropa sa traiascaaaaaaaa…

Intrebari existentiale: Who the fuck is Internacional Pro Art (miroase a reclama)?? Sorinel Gold Child este echivalentul lui Iron Maiden (adica tot metalist) ?

Comentariu serios acum:
Articolul asta ar fi trecut neobservat daca nu ar fi bagat „dasteptii de la pubertatea” ultima propozitie. Care e legatura intre Vecinu Mitica si Rolling Stones ca eu nu o vad ? Si la Sala Palatului au cantat si Salam si Uriah Heep (bineinteles la interval de cateva luni ca sa se duca mirosu de parizer din sala de la primu)… Si ce daca ?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.