Om Bun decembrie 2008

Ca de obicei, la jumatatea lui decembrie (15, 16, 17) va fi festivalul de muzica folk „Om Bun”. Mai jos aveti afisul.

image-552

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (Piata Amzei nr. 13)

Casa de bilete Teatrul Ion Creanga:
telefon: 021/317.85.90
marti – vineri, orele 9:00–17:00
sambata – duminica : 9:00-13:00

Facebook Comments

6 comentarii la „Om Bun decembrie 2008”

  1. Mi se pare trist ca acest festival sa aobe exact acelasi program ca acum 5 sau 6 ani! Frate au aparut o gramada de folkisti noi! Da ce crezi ca se uita nea Socaciu dupa ei prin cluburile care au acum seri de folk! Aiurea… 🙁 Asa ca anu asta, voi spune din nou NU OMului BUN, pentru ca mi se pare un festival facut ca sa mai scoata si Socaciu de o ciorba! 😉

  2. sectiunea pentru folkisti noi este cea de dinainte de recitaluri… astea sunt cireasa de pe tort. observ fata de anii trecuti prezenta lui Walter, a lui Ovidiu Scridon, parca si Ovidiu Mihailescu, Tapinarii (au aparut anu trecut prima data) si absenta lui Chilian, Doru Stanculescu si a altora…
    oricum om bun este un festival elitist si asa as vrea sa ramana.

  3. elitist my ass. paul arva, nicu zota si jul baldovin in concurs… nu acum unde e? unde unde e? alina malone? in recital ceva? bine ca l cheama pe Ovidiu Vantu Scridon in recital… nu as canta asa ceva nici la foc de tabara…. mars la charlie chaplin socaciule… huooooo daca ar vedea valeriu sterian ce faci cu festivalul lui… te ar scuipa in fatza… psd ist imputit… ce bine mi pare ca te au trantit la alegeri… fara almasan, dormeai in strada… vai de folk ul tau.

  4. Unde sunt…. Nu acum din Iasi, Unde din Cluj? Alina Manole? Alina Zaharia? Prefix 032? Fox Studis? Folk Clasic? Leonard Constant? Maria Magdalena Danaila? Am urmarit fenomenul folk in ultima perioada… cei mai buni din noul val sunt cei enumerati mai sus. Cand concureaza Nicu Zota, Jul Baldovin, Paul Arva… Ovidiu Scridon e in recital? vai de … p..a lu Socaciu… mi e scarba… pesedist imputit…

  5. am fost la 2 din cele 3 seri (luni si miercuri), dar nu la concurs ci doar la recitaluri, asa ca o sa vorbesc numai despre acestea.
    recitalurile mi s-au parut foarte ok.
    mie imi place foarte mult ovidiu scridon si ma bucur ca a avut recital la om bun.
    pe cine anume injuri tu nu prea inteleg? pe mircea vintila, pe ducu bertzi, pe hrusca, pe ada milea, pe dinu olarasu?… ca sa nu mai zic de baniciu, pe care il consider cel mai tare folkist roman.
    cat despre alina manole… numai de bine. am ascultat-o si imi place, poate la anu o sa o auzim si in recital, dar au fost nume mult mai mari care nu au fost anul acesta: eugen avram, doru stanculescu, chilian…
    asa ca festivalul asta ar trebui sa tina 2 saptamani sa cante toti cei pe care dorim sa ii ascultam. asa ca taci si pune-ti castile la urechi si nu mai arunca cu gunoi in ceva frumos pentru ca este nesimtire ceea ce faci.

  6. Sunt de acord cu tine razvan. Si eu am fost in prima seara la om bun si mi-a placut foarte mult ovidiu scridon. Mai mult decit atit, l-am vazut in aceasta toamna in el grande comandate, unde-a avut un succes care i-ar fi creat insomnii lui emil.
    Ca fapt divers, exact comentariul lui de mai sus, l-a postat pe mai multe site-uri unde se dezbate subiectu` „om bun”. Trageti singuri concluzia! Oare suntem timpiti noi cei care-l ascultam pe scridon cu multa placere? … si nu suntem putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.