Si eu despre Rege

Daca tot discuta toata lumea despre Regele Mihai, monarhie, Basescu, Iliescu, abdicare, comunisti si alte subiecte asemanatoare m-am gandit sa imi dau si eu cu parerea. In afara ca Regele Mihai imi este simpatic nu prea am alte dorinte monarhice.

Plecand de la comentariile catorva postaci pe diverse forumuri care repeta obsesiv ce au auzit la televizor de la actualul presedinte al Romaniei, Basescu „Regele a vandut Romania rusilor” dar habar nu au ce inseamna asta, pun si eu o singura intrebare:

Daca Regele nu abdica, el ar fi fost in continuare rege iar rusii isi luau jucariile din Romania si plecau ?

P.S. La multi ani!

Facebook Comments

11 comentarii la „Si eu despre Rege”

  1. da nu prea sunt cunoscator asa de bine dar probabil ca da este raspunsul meu probabil o duceam mult mai bine daca nu mai statea sub patura rusilor atata timp si poate ne dezvoltam si noi mai bine

  2. NU, daca nu abdica, rusii il judecau pentru crime de razboi, sau mai stiu eu ce mai inventau si in cel mai bun caz l-ar fi aruncat in inchisoare . Cu sau fara el tot acolo am fi ajuns .

  3. Da! Dar daca nu ar fi abdicat probabil ca in 2 zile era mort. daca ar fi fost rege si acum probabil eram unul dintre cele mai nobile popopare din europa:)

  4. NU. nu cred ca regele a abdicat de aiurea. mereu l-am simpatizat pe Regele Mihai. daca era rege si acum traiam intr-o alta romanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.