Politica, procurorii si infractorii

„Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, a primit o pedeapsa mai mica pentru ca o mare parte din probele existente la dosar au fost obtinute cu incalcarea legii. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au redus substantial pedepsele multora din cei considerati membri ai clanului Camatarilor.” [Sursa: Libertatea]

Cred ca incep sa am si eu o atitudine a la Vis Urat si sa pun intrebari de genu: ce se intampla cu infractiunile pe care le-au comis camatarii si care au fost dovedite s-au comis cu respectarea legii? Va explica doamna judecator sau domnul judecator fetelor sechestrate ca au aflat ca au fost sechestrate prin metode care nu respecta legea si prin urmare Camatarii sunt nevinovati iar ele de fapt nu erau sechestrate pentru ca nu s-a aflat asta prin respectarea legilor ?

Prin ce metode care incalca legea au obtinut procurorii acele dovezi? I-au torturat pe camatari? Le-au rapit si sechestrat in beciurile din Rahova familiile ? Sau este iarasi un viciu de procedura si nu stiu ce secretara a uitat sa ii dea procurorului/avocatului mai stiu eu ce hartie si prin urmare acele victime nu exista ?

Bineinteles daca era un batran sclerozat de 70 de ani care se batea cu vecinul pe o palma de pamant nu mai era nici un viciu de procedura, nici o incalcare de lege si se proceda ca la carte si i se dateau numaidecat 7 ani de puscarie. Ti’ai dreacu de infractori periculosi.

Am vazut zilele trecute ca primarul Constantei a fost scos de sub urmarire si vrea sa ii dea in judecata pe procurori ca l-au cercatat! WTF ?!? Adica orice procuror care cerceteaza un caz si nu se termina cu o condamnare risca sa fie dat in judecata de cel cercetat pentru ca a indraznit sa caute dovezi ??

O dedicatie pentru TOTI: politicieni, camatari, procurori, judecatori, avocati…

[…]
Cat timp tre sa treaca, politicienii nostrii sa-nteleaga?!?
Caci stim cu totii in ce cacat se scalda.
Astept de mult raspunsul la o intrebare: [ Sa vina! ]
Cati dintre politicieni prizeaza cocaina?!?

[…]
N-am habar, domnul prim ministru, dar spune tu, daca nu se fura
Cum v-ati ridicat vile din salariu de 1000 de parai pe luna?!?
Iti suna cunoscut?!?
Va pisati pe noi continuu, iar zi-mi:
Fiu-tu se bucura la alocatie ca fiu-miu?!? [ Nu cred! ]
In multe tari ti-ai dus familia pe banii nostrii,
Iar noi ca prostii plangem dupa fostii.

[…]

(Parazitii – Dreptul la replica)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.