Ce faci de anu nou?

Ce intrebare enervanta. Nu fac nimic deosebit. O sa beau si o sa mananc la fel de mult sau de putin ca in orice alta zi. Nu intentionez sa „il petrec”. O sa stau sa invat la ecuatii si sigma-algebre si o sa invat sa cant la chitara. Asta o sa fac de anu nou.
In general urasc serbarile astea. Sunt perioade de bilant si ma enerveaza. Nu-mi plac bilanturile. Nu-mi place sa trag linie si sa vad ce am facut. Intotdeauna mi se pare ca am facut prea putin si ca a mai trecut un an in care nu am realizat nimic deosebit. Nu-mi place nici ziua mea, nici Anu Nou, nici Craciunu si nici Pastele.
Sarbatori fericite. Alegeti-va singuri felicitarea.

Facebook Comments

6 comentarii la „Ce faci de anu nou?”

  1. La mine orice zi e o zi de sarbatoare… fara bilanturi sau lanturi duble! Doar sarbatoare!

  2. E misto de Anul Nou, mananci si bei cu moderatie, mai arzi o pocnitoare, mai bei un pahar de sampanie, te gandesti la cat de mult ai muncit in anul care a trecut si speri sa fie mai usor/simplu/dragutz/placut in noul an.
    De obicei e cam la fel in fiecare an, pana iesi la pensie/emigrezi sau mori 😛
    Oricum, daca nu ar fi zilele astea libere foarte multi oameni si-ar pierde probabil cheful de viata si ne-ar parasi intru cele vesnice 😀

  3. „Ce intrebare enervanta. Nu fac nimic deosebit. O sa beau si o sa mananc la fel de mult sau de putin ca in orice alta zi. Nu intentionez sa “il petrec”. ”

    subscriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.